Főoldal > AKTUÁLIS > Ez már sok(k)! Hollywood 10 túlbotoxolt sztárja

Ez már sok(k)! Hollywood 10 túlbotoxolt sztárja

botoxszépészetsztár
0

Írta: and

A sztárok körében még mindig a botox az egyik legismertebb és legnépszerűbb ránctalanító beavatkozás, ám egyesek ebben is túl messzire mennek: a Wellness Cafe összeállításából most kiderül, kik azok a színésznők és színészek, akik arcát már viaszbabaszerűvé tette a sok injekciózás. 1. Kim Kardashian Bár még csak 31 éves, Kim Kardashian máris a botox egyik […]

A sztárok körében még mindig a botox az egyik legismertebb és legnépszerűbb ránctalanító beavatkozás, ám egyesek ebben is túl messzire mennek: a Wellness Cafe összeállításából most kiderül, kik azok a színésznők és színészek, akik arcát már viaszbabaszerűvé tette a sok injekciózás.

1. Kim Kardashian

Bár még csak 31 éves, Kim Kardashian máris a botox egyik legnagyobb rajongójának számít Hollywoodban: a Keeping Up With The Kardashians című reality műsorban a kamerák előtt is kapott injekciókat.

2. Courteney Cox

Bár a Jóbarátok sztárja saját bevallása szerint józan mértékkel próbál élni a botoxszal, a beavatkozások neki sem tettek jót: lassan már képtelen lesz arra, hogy arcán is kimutassa érzelmeit.

3. Jenny McCarthy

A 39 éves szőkeség kéthavonta jár plasztikai sebészéhez a „csodatévő” ránctalanító injekciók miatt, nem törődve azzal, hogy a legtöbb orvos 3-6 havonta javasolná pácienseinek ezt az eljárást.

botox2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Joan Rivers

A 79 éves sztár nagyon büszke arra, hogy jóformán egyetlen ránca sincs, amit sok-sok botox injekcióval ért el. „Összesen 734 plasztikai beavatkozásom volt” – nyilatkozta korábban a díva.

5. Demi Moore

Bár ő maga még mindig az anyatermészetnek és a jó géneknek tulajdonítja ránctalan megjelenését, Demi több plasztikai sebész szerint is botoxol: „Így tüntette el a homlokráncait, a szeme körüli szarkalábakat és ezzel az eljárással érte el szemöldöke tökéletes vonalát” – nyilatkozta korábban egy plasztikai sebész.

6. Lara Flynn Boyle

A 42 éves színésznő is csatlakozott azok táborához, akik a botox ránctalanító hatását megismerve túlzásba vitték a kezeléseket. Mára nem tudja mozgatni a homlokát, de a kezeléseket ennek dacára sem hajlandó abbahagyni.

7. Barbra Streisand

A színésznőként és énekesnőként is ismert világsztár bennfentesek szerint csak egyetlen dologba képtelen beletörődni: az öregedésbe, ezért ő is gyakran betér a plasztikai sebészéhez egy-egy botox-kezelésre.

8. Tom Cruise

Az 50 éves színész sokak szerint 25 éve ugyanúgy néz ki, sőt, gyakran fiatalabbnak tűnik, mint 33 éves felesége, Katie Holmes. „A botoxszal ez sem lehetetlen küldetés” – utalt egy szakorvos a sztár sikerfilmjeire, a Mission Impossible mozikra.

9. Nicole Kidman

Tom Cruise volt feleségénél is sok volt a botox az elmúlt évek során, ám Nicole Kidman esküdözik, hogy abbahagyta az injekciókkal történő ránctalanítást. A kérdés már csak az, hogy ki hisz neki azután, hogy a használatukat is évekig hevesen tagadta.

10. Marie Osmond

Az 52 éves színésznő, énekesnő és a Dancing With The Stars című táncos műsor egyik népszerű szereplője sem tudott ellenállni a szépészeti eljárásoknak, sőt, túlzásba is vitte a kezeléseket. Ennek eredményeképpen ránca egy darab sincs, de rajongói arcmimikáját is rég elfelejthették.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X