Főoldal > AKTUÁLIS > Haverok, buli, fesztivál: 4+1 szuper fesztiváltipp a nyárra

Haverok, buli, fesztivál: 4+1 szuper fesztiváltipp a nyárra

fesztiválnyár
0

Írta: and

Nyaralás előtt vagy után, illetve talán ahelyett keresel valami jó kis programot a nyárra? Akkor szemezgess a legszuperebb fesztiválok programjaiból – a WellnessCafe 5+1 tippel segít a választásban. 1. Balaton Sound Ha eddig csak tervezted, hogy kilátogatsz a Balaton Soundra, idén ideje megvalósítanod, hiszen a fesztivál július 12-től 15-ig jobbnál jobb koncerteket ígér: fellép többek […]

Nyaralás előtt vagy után, illetve talán ahelyett keresel valami jó kis programot a nyárra? Akkor szemezgess a legszuperebb fesztiválok programjaiból – a WellnessCafe 5+1 tippel segít a választásban.

1. Balaton Sound

Ha eddig csak tervezted, hogy kilátogatsz a Balaton Soundra, idén ideje megvalósítanod, hiszen a fesztivál július 12-től 15-ig jobbnál jobb koncerteket ígér: fellép többek közt Calvin Harris, az Irie Maffia, Armin Van Buuren és Paul Kalkbrenner is.

További információk és részletes program: http://www.sziget.hu/balatonsound

2. Sziget Fesztivál

A fesztiválozók szerint minden évben a Sziget az év egyik legnagyobb bulija, és idén augusztus 6-tól 12-ig még több okod van rá, hogy te se maradj ki belőle, ugyanis a fesztivál idén 20. születésnapját ünnepli. Méghozzá nem is akármilyen koncertek sorozatával, hiszen fellép a Hurs, a Placebo, a Quimby, a P.A.S.O., illetve az extrém stílusával világhírre szert tett LMFAO és a Killers is.

További információk és részletes program: http://www.sziget.hu/fesztival

sziget.jpg ()3. Bánkitó fesztivál

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a Bánkitó Fesztivált, az ország legbarátságosabb és legszabadabb fesztiválját július 20 és 22 között. A Táborban a Fogasház nyári szakosztálya látja el a fesztiválozókat étellel-itallal, és a náluk megszokott különleges hangulattal. A kisszínpadon a Csipáncsap csapata eklektikus dekorációba ágyazva vonultatja fel a hatodik-hetedik kerület emblematikus zenekarait, míg a nagyszínpadon friss formációk és „ős-bánkitó fellépők” váltják egymást.

További információk és részletes program: http://tekerjatora.hu/

4. Unique Fesztivál

A már bevált kedvencek mellett egy új zenei eseményt is szeretnénk a figyelmedbe ajánlani. Augusztus 23-25 között a Budavári Palotában először rendezik meg a Unique Zenei Fesztivált, ahol három nap alatt a legkülönbözőbb stílust képviselő előadók és együttesek gondoskodnak a páratlan zenei élményről. A fesztivál keretében a 80-as, 90-es évek és napjaink hazai és külföldi sztárjai lépnek fel, többek közt DJ Bobo, Bonnie Tyler, Rick Astley, a Scooter, Paul Van Dyk, a Neoton Família vagy az Anima Sound System.

További információk: https://www.facebook.com/UniqueFestivalBudapest

+1: Művészetek völgye

Július 27-től augusztus 5-ig mindenkit színes programokkal és érdekességekkel vár a Művészetek völgye Kapolcson és Taliándörögdön. A korábbiakhoz hasonlóan idén is leginkább a családi programok kerülnek előtérbe, de lesz Kaláka-udvar, és Palya-udvar is, ahol Palya Bea énekesnő várja különböző programokkal a fesztiválozókat. Nem hiányozhatnak a völgyből a komolyzenei, irodalmi, helytörténeti, népzenei, környezettudatos és zöldprogramok sem, és természetesen a gasztronómia szerelmesei, a játékra vágyók is találnak maguknak megfelelő időtöltést.

További információk: http://www.muveszetekvolgye.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X