Főoldal > AKTUÁLIS > Íme az 5 legfantasztikusabb női hasizom Hollywoodból

Íme az 5 legfantasztikusabb női hasizom Hollywoodból

gyakorlathashasizomHollywoodsztár
0

Írta: and

Mindig is irigyelted Shakira, Halle Berry vagy épp Jessica Biel hasizmait? Nos, akkor van egy jó hírünk számodra: nemcsak összegyűjtöttük, mely hollywoodi sztárhölgyek hasizmai a legszebbek, hanem azt is eláruljuk, milyen edzésmódokkal tartják formában testüket – különös tekintettel hasfalukra. 1. Halle Berry A dögös világsztár 45 évesen, kisgyermekes anyukaként is felveszi a versenyt akár 20 […]

Mindig is irigyelted Shakira, Halle Berry vagy épp Jessica Biel hasizmait? Nos, akkor van egy jó hírünk számodra: nemcsak összegyűjtöttük, mely hollywoodi sztárhölgyek hasizmai a legszebbek, hanem azt is eláruljuk, milyen edzésmódokkal tartják formában testüket – különös tekintettel hasfalukra.

1. Halle Berry

A dögös világsztár 45 évesen, kisgyermekes anyukaként is felveszi a versenyt akár 20 évvel fiatalabb kolléganőivel is. Topformájának és milliók által irigyelt hasizmainak titka pedig nem más, mint a tudatos, cukormentes táplálkozás és a heti 4-5 edzés, ahol a kardiógyakorlatok után 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez.

2. Gwen Stefani

Gwen Stefani nemcsak énekesnőként és divattervezőként, hanem az egyik legfittebb kétgyermekes sztáranyukaként is ismert. Fantasztikus formáját elsősorban a kemény edzéseknek köszönheti, ahol leggyakrabban fut, bokszol vagy súlyt emel – esetleg mindhármat egymás után.

shakira2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Shakira

A szuperszexi világsztár a hírességek egyik kedvenc trénerével, Tracy Andersonnal edz a minél tökéletesebb alak és persze a sokak által irigyelt hasizmai megtartásáért: leggyakrabban táncol, fut, hastáncol és felüléseket végez.

4. Blake Lively

A Pletykafészek sztárja is az óriáslabdán végzett gyakorlatoknak és a számos felülésnek köszönheti elképesztő hasizmait. A színésznő is a pliometrikus edzések híve, vagyis a gyors, dinamikus mozdulatokkal dolgozó technikában hisz, melynek lényege, hogy a feszülés-rövidülés váltakozását használja, így éri el az izmok gyorsaságának, illetve az izom-ideg koordinációjának fejlesztését. 

5. Jessica Biel

A színésznő örökmozgó típus, ezért mindig örömét leli a sportban, de elképesztő hasizmai formálására különösen sok figyelmet szentel: óriáslabdán végez gyakorlatokat, emellett felülések, fekvőtámaszozás és húzódzkodás is szerepel azon gyakorlatok között, melyeket izmos hasfala megőrzéséért végez. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X