Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a titkát! Így lendül bikiniformába a világ egyik legszexibb nője

Lesd el a titkát! Így lendül bikiniformába a világ egyik legszexibb nője

bikinifeleségfocistaszexi
0

Írta: and

Bár sokak szerint soha nem lesz szupermodell külseje, és Victoria Beckham vékonyságára is hiába &aacute

Bár sokak szerint soha nem lesz szupermodell külseje, és Victoria Beckham vékonyságára is hiába áhítozna, Coleen Rooney-t így is a legszexibb focistafeleségek közt tartják számon Nagy-Britanniában és világszerte. Így nem is meglepő, ha egyre többen szeretnék tudni, mi Wayne Rooney nejének titka: hogyan őrzi szuper alakját, és mit tesz azért, hogy bikiniben is fantasztikusan nézzen ki?

Coleen egyik barátnője nemrég elárulta a sajtónak, hogy a sztár számára az első és legfontosabb dolog nem a fogyás vagy a soványság hajszolása, hanem valami egész más: kisfia születése után sokkal elfogadóbb lett saját magával szemben, így többek közt a testalkatát illetően is.

„Megértette, hogy sem a szupermodellekhez, sem Victoria Beckham vékony alkatához nem mérheti saját magát, ezért úgy fogadta el, majd szerette meg a testét, ahogy van” – kotyogta ki a névtelenséget kérő bennfentes. Majd hozzátette, hogy a focistafeleség immár a vékonyság elérése helyett arra törekszik, hogy fitt legyen, és jól érezze magát a bőrében. 

coleen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Coleen természetesen a strandon is szeretne mindig a lehető legjobb formájában tündökölni, ezért a nyaralások előtt időről időre visszatér bevált edzésmódszereihez. Olyankor sokkal intenzívebben sportol, mint általában: heti három-négy alkalommal jár edzőterembe, ahol két órát tölt. Ilyenkor általában felváltva bokszol, spinningel, kettlebell-gyakorlatokat végez, illetve nagy kedvencét, a Power Plate-et használja.

Ez a sporteszköz vibráció segítségével bírja munkára a test izmait, sőt, a narancsbőrrel is hatékonyan veszi fel a harcot – akár heti kétszer harminc percnyi edzés után szemmel látható eredményeket lehet elérni. Ezért válhatott olyan sztárok kedvenceivé, mint Kylie és Dannii Minogue, Molly Sims vagy a szexi Bond-lány Gemma Arterton.

Coleen nemcsak az edzések intenzitásának fokozására, hanem az étkezésre is nagyon figyel, ha a tökéletes bikiniforma lebeg a szemei előtt. Ilyenkor alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú étrendre tér át a kiegyensúlyozott étkezésről, és igyekszik napi 1250 kalória alatt tartani a kalóriabevitelt.

Reggelire általában tojásrántottát, némi füstölt lazacot és narancslét fogyaszt, máskor pedig banánt, light joghurtot egy kis mézzel, vagy zabkását zsírszegény tejjel és áfonyával. Ebédre gyakran eszik pulykahúst salátával, tzatzikit pitával és desszertként egy almát, répát vagy epret.

Vacsorára lazac vagy csirkemell, köretként sült édesburgonya, brokkoli, borsó vagy spárga kerül a tányérjára, de ha omletthez támad kedve, azt sem vonja meg magától. Csupán arra ügyel, hogy zsírszegény sajt és tej, illetve sok zöldség kerüljön bele.

A focistafeleség a tízórairól és az uzsonnáról sem feledkezik meg: olyankor elmajszol egy-egy almát, néhány szem kivit vagy epret, nyolc szem mandulát vagy három kanál humuszt egy kisebb répával. Így biztosítja, hogy ne törjön rá a farkaséhség két étkezés között, és a következő főétkezésnél ne faljon be minden olyasmit, amit később megbánna.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X