Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a Victoria’s Secret gyönyörű angyalának titkait!

Lesd el a Victoria’s Secret gyönyörű angyalának titkait!

diétamodellszépségsztár
0

Írta: and

Akik sokat utaznak, gyakran a repülőgépeken, reptereken vagy autóban töltött időre, vagy az utazás fáradalmaira fogják, hogy nem étkeznek túl egészségesen, vagy esetleg nincs idejük sportolni. A Victoria’s Secret gyönyörű modellje, Lindsay Ellingson is kereshetne kifogásokat, hiszen a munkája miatt nagyon sokat utazik, de ez esze ágában sincs: a tudatosság és az egészséges életmód híveként […]

Akik sokat utaznak, gyakran a repülőgépeken, reptereken vagy autóban töltött időre, vagy az utazás fáradalmaira fogják, hogy nem étkeznek túl egészségesen, vagy esetleg nincs idejük sportolni.

A Victoria’s Secret gyönyörű modellje, Lindsay Ellingson is kereshetne kifogásokat, hiszen a munkája miatt nagyon sokat utazik, de ez esze ágában sincs: a tudatosság és az egészséges életmód híveként nemcsak helyesen étkezik, hanem az edzésekre is mindig talál időt.

„Ha úton vagyok, akkor is megpróbálok egészséges alternatívákat választani, például szendvics helyett sovány csirkemellet eszem salátával, vagy gyorsétterem helyett mást keresek, ahol bekaphatok pár falatot” – nyilatkozta korábban a szépség.

lindsay2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nem hagyom ki a főétkezéseket, de így is előfordul, hogy nap közben megéhezem. Ezért általában van nálam egy zacskónyi kesudió, mandula és protein shake. Ez utóbbi nemcsak eltelít, hanem rengeteg energiát is ad” – mondta.

Lindsay elmondása szerint odafigyel az alakjára, de egy dologról nem hajlandó lemondani. „Nagyon édesszájú vagyok, szóval imádom a desszerteket. Nagy kedvencem az almáspite, de ha más nincs kéznél, mandulavajjal kenek meg egy pirítóst, amire egy kis gyümölcszselét teszek” – árulta el.

Az édes, kényeztető falatkákat persze le kell mozogni, és ezt Lindsay is tudja: a sok utazás miatt rendszerint azokat a mozgásformákat részesíti előnyben, melyekhez nincs szüksége különösebb felszerelésre, például súlyzókra.

Kedvenc gyakorlatai közé tartozik a felülésekkel történő hasizom erősítés, emellett combjait és fenekét többféle lábemeléssel is formálja. „Feküdj a bal oldaladra nyújtott lábbal, majd kezdd emelgetni a jobb lábad: fel-le tízszer, majd előre-hátra, ezt is tízszer. Ezután végezz kis körzéseket a lábfejeddel előre, majd hátra. Ha végeztél, feküdj a jobb oldaladra, és ismételd meg mindezeket a bal lábaddal” – tanácsolta a modell.

Lindsay egyébként nemcsak ezeket a gyakorlatokat végzi lelkesen, hanem táncolni is imád. „A Victoria’s Secret show-k előtt tökéletes sminket, csodás bikinit és szárnyakat viselek, de ahhoz, hogy igazán fantasztikusan érezzem magam, egy kis zenére és táncra is szükségem van. Azt kell éreznem, hogy minden szuper, és teljesen át kell élnem a pillanatot. A zene és a tánc ebben is segít” – tette hozzá.

Lindsay szépségtippje

A modell szereti kialudni magát, ami legalább kilencórányi pihenést jelent nála. Emellett a természetesség híve: a bőrápolásra mindig nagyobb hangsúlyt fektet, mint egy tökéletes sminkre. „Természetes alapanyagokból készült krémeket használok, és az egyik kedvencem egy tápláló szérum, amitől az arcbőröm azonnal egészségesebb és sokkal ragyogóbb lesz” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X