Főoldal > AKTUÁLIS > Anyai örömök elé néz a híres színésznő!

Anyai örömök elé néz a híres színésznő!

anyababadiétajógaterhes
0

Írta: and

Hollywoodban még ma sem divat, hogy egy várandós anyuka szégyenérzet nélkül ehessen meg bármit,

Hollywoodban még ma sem divat, hogy egy várandós anyuka szégyenérzet nélkül ehessen meg bármit, amit csak megkíván. Szerencsére azonban egyre többen vannak azok a sztárok, akik változtatni szeretnének a bevett szokásokon. Ilyen például Kristin Cavallari is, aki első gyermekével várandós.

A coloradói születésű 25 éves színésznő több interjúban is örömmel beszélt arról, hogy kisfiút hord a szíve alatt, és elmondása szerint még soha életében nem volt ilyen boldog. „A terhességem minden percét imádom. Eddig igazán könnyen ment minden, nagyon szerencsésnek érzem magam, és élvezem, ahogy nő a pocakom” – mondta.

Majd arról is beszélt, hogy azt ugyan nem szeretné, ha a súlya a kelleténél sokkal jobban emelkedne a váradóssága alatt, de nem hajlandó megtagadni magától azokat az ételeket sem, amiket megkíván. Ezért egyfajta egyensúlyra törekszik.

kristin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Élvezem a terhességemet, és kedvezek magamnak néhány finomsággal, de igyekszem egészséges alternatívákat találni és mértéket tartani. Nem igazán eszem gyorskajákat, vagy egyéb szemetet, hiszen arra gondolok, hogy a gyermekemet egészségesen kell táplálnom” – tette hozzá a New York-i helyszínelők, a Cane és a The Middle című sorozatban is felbukkant sztár.

„Ugyanakkor tudom, hogy most kisbabát várok, és boldogan kell megélnem a terhességem. Hiszen csak én engedhetem el magam egy kicsit, ezt senki más nem tudja megtenni helyettem” – folytatta a kilencedik hónapban lévő színésznő.

Majd hozzátette, hogy az első hetekben tejtermékeket kívánt, de ez később elmúlt. „Már nem vagyok olyan kívánós, és rosszullétektől sem szenvedek. Szóval, ahogy már említettem, nagyon szerencsés vagyok” – árulta el.

Kristin az alakját illetően is szerencsés, hiszen 168 cm-es magasságához alapvetően vékony alkat társul. De azzal a várandós sztár is tisztában van, hogy valamit tennie kell a bevitt többletkalóriák elégetéséért, ezért terhessége alatt sem hagyja abba a mozgást – persze csakis kíméletesen sportol, és csak akkor, amikor úgy érzi, ez neki és a babának is jól esik.

„Tudom, hogy jót tesz, ha a terhesség alatt is mozgok, ezért a jógát és a kis súlyokkal végzett gyakorlatokat váltogatom, illetve próbálok a lehető legtöbbet sétálni” – árulta el egy külföldi magazin kérdésére. Ezt a napokban a Twitteren úgy módosította, hogy már szinte mozogni sem bír, hiszen a kilencedik hónapra hatalmas lett a pocakja. 

Egy másik interjúban pedig arról beszélt, hogy egyetlen dolgot sajnál csak: a várandós nőknek nem ajánlják a halfogyasztást, ezért most neki is le kell mondania egyik legnagyobb kedvencéről, a sushiról. „De már számolom a napokat, hogy mikor ehetek ismét a japán finomságból” – árulta el a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X