Főoldal > AKTUÁLIS > Egyre rosszabbul néz ki Melanie Griffith

Egyre rosszabbul néz ki Melanie Griffith

botoxöregráncszínésznő
0

Írta: and

Néhány hollywoodi híresség igyekszik szépen megöregedni, és a botoxszal valamint egyéb

Néhány hollywoodi híresség igyekszik szépen megöregedni, és a botoxszal valamint egyéb plasztikai beavatkozásokkal óvatosan bánni. Melanie Griffith viszont azon színésznők közé tartozik, akik ennek már rég nem tudnak ellenállni, ám a műtétek és injekciókúrák sajnos sem szebbé, sem fiatalabbá nem teszik a színésznőt.

Ráadásul az is bosszanthatja, hogy 55. születésnapja elmúltával nemcsak saját torzuló arcvonásait látja a tükörben, hanem spanyol férje, Antonio Banderas sármos és ellenállhatatlan külsejét is, aki remek példa arra, hogy bizonyos férfiaknak kifejezetten jól áll az idő múlása.

Ezt pedig Antonio is észrevehette, hiszen a legfrissebb hollywoodi pletykák szerint gyakran félrelép: az utóbbi időben többen mesélték különböző bulvárlapoknak, hogy Mexikóban, Cannes-ban, majd több Los Angeles-i bárban is látták a híres színészt, aki bizony nem vetette meg a szép nők társaságát. Ráadásul azt beszélik, a világsztár nem érte be kedveskedéssel és egy kis udvarlással, hanem csókolózott és ajánlatokat is tett a szép és nagyon fiatal hölgyeknek.

melanie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Melanie Griffith pedig állítólag magán kívül van, és utolsó erejével is mentené házasságát. Talán erre tett kísérletet legutóbb is, amikor a spanyolországi Marbellába utazott férjével és közös gyermekükkel. A sztárfamília egy jótékonysági gálán vett részt, és egy kis pihenést, strandolást, napfürdőzést is beiktatott programjába.

Augusztus elején utaztak vissza az Egyesült Államokba, és a Los Angeles-i reptéren nem is kerülhették el a fotósokat. Sokaknak már itt feltűnt, hogy Melanie nincs épp topformában: mosolygott ugyan a paparazzóknak, de fáradt, szarkalábas szemei elárulták, hogyan is érzi magát valójában.

Emellett nem lehetett nem észrevenni, hogy kezein, karjain, illetve a nyakán ráncosodó bőr is az idő múlásáról árulkodik. Ez nem is lenne baj, ha a színésznő nem csinálna ekkora problémát az öregedésből: sokan nem tudják eldönteni, hogy ajak- vagy ráncfeltöltésre jár-e gyakrabban.

Az 55 éves színésznő persze azt állítja, hogy az egészséges életmód mellett tette le voksát. Nagyon figyel arra, milyen ételek kerülnek a tányérjára, és igyekszik minél több tengeri herkentyűt fogyasztani.

A sztár reggelije általában egy fél grapefruit, gabonapehely, zsírszegény tej és egy pirítós, ebédre pedig garnélarákot fogyaszt sok salátával. Ebbe paradicsom és hagyma is kerül, tetejét pedig borssal hinti meg, és citromlével önti le, hogy segítse a zsírégetést.

A színésznő vacsorája általában szintén tengeri herkentyűből és salátából áll, amit grillezett paradicsommal fogyaszt. Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, zöldségeket vagy gyümölcsöket majszol. Tudósok bebizonyították, hogy ezekből is kevesebbet kívánunk, ha szeletekre vágjuk az ételt, amit minden bizonnyal Melanie is így csinál.

Ami pedig a mozgást illeti, Antonio Banderas felesége az egyszerű mozgásformákra szavaz, mint például az úszás, a sok séta vagy a kocogás. De korábban azt nyilatkozta, fittségének van még egy titka, méghozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű szex.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X