Főoldal > AKTUÁLIS > Kórházba került az ismert színésznő

Kórházba került az ismert színésznő

alakanorexiakórházsztár
0

Írta: and

Tara Reid neve talán számodra is az Amerikai pite mozikból, vagy a Dokik című sorozatból lehet ismerős, de az is

Tara Reid neve talán számodra is az Amerikai pite mozikból, vagy a Dokik című sorozatból lehet ismerős, de az is elképzelhető, hogy többször láttad a bulvárlapokban, mint filmekben vagy sorozatokban.

A nem épp visszafogott stílusáról és féktelen bulizásai szokásairól hírhedté vált színésznő nemrég ismét a lapok címoldalára került, amikor hirtelen kórházba kellett őt szállítani. Mielőtt vad találgatások kezdődtek volna az ügy miértjével kapcsolatban, Tara úgy gondolta, neki kell tisztáznia a dolgot, és erre a Twitteren sort is kerített.

„Mindössze annyi történt, hogy jet-skizés közben megsérült a hátam. Bevittek a kórházba, megröntgeneztek, de már jól vagyok” – írta a közösségi oldalon a 36 éves sztár. Majd azt is elárulta, hogy egy kisebb ételmérgezésen is túl van.

„Ne aggódjatok, már teljesen jól érzem magam. A tengeri herkentyűktől lettem rosszul, de már minden rendben, a sok törődésnek és ápolásnak köszönhetően” – tette hozzá. Majd egy képet is küldött rajongóinak a francia Riviérán, St. Tropez-ban töltött vakációjáról.

tara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tarát egyébként gyakran éri az a vád, hogy 36 évesen sem figyel oda önmagára eléggé, és sokak szerint a jet-ski baleset oka is elsősorban ez lehet. „A jet-ski klassz dolog, de elképesztően veszélyes is” – ismerte be a színésznő.

Az Amerikai pite mozik sztárja egyébként nemcsak a jet-skiért van oda, hanem a kocogásért és a biciklizésért is. Ez utóbbira szinte minden nap talál egy kis időt: egy amerikai weboldal szerint legalább 8 kilométert teker naponta, amivel garantáltan fitten tartja magát.

„A kocogást és a futást is imádom, de a legnagyobb kedvencem a kerékpározás. Ha jó idő van, kimegyek a szabadba, ha viszont ez nem lehetséges, az edzőteremben ülök szobabiciklire” – mondta. Majd hozzátette: még egy nagy kedvenc mozgásformája van, a tánc, amire nemcsak bulikban, hanem otthon, egyedül is gyakran sort kerít.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Tarát korábban gyakran vádolták azzal, hogy anorexiás, vagyis éhezéssel és túl sok sporttal marad vékony. Később pedig arról szóltak a hírek, hogy drunkorexiás, ami azt jelentené, hogy a szükséges kalóriákat elsősorban nem ételből, hanem alkoholos italokból nyeri. A drunkorexiások a nap folyamán nagyon keveset esznek, hogy az így „megspórolt” kalóriákat az esti bulikon különböző italokból biztosíthassák szervezetük számára.

Tara viszont azt állítja, ő ezekre a gyakran életveszélyes kalóriaspórolási módszerekre még csak nem is kíváncsi. „Rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget, halat, tojást, joghurtot, mogyorófélét fogyasztok, de a kávéról nem mondok le” – árulta el.

Majd hozzátette: a múltban voltak problémái az alakjával, de mára megtanulta elfogadni önmagát olyannak, amilyen. „Úgy érzem, most a legjobb helyen és a legjobb korban vagyok, és mentálisan, fizikálisan, illetve spirituálisan sem voltam még soha jobban” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X