Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a titkait! Bemutatjuk az új Bond-lányt

Lesd el a titkait! Bemutatjuk az új Bond-lányt

Bonddiétafilmlánytai chi
0

Írta: and

Berenice Marlohe neve nem is olyan régen még alig néhány ember számára csengett ismerősen. A gyöny&ouml

Berenice Marlohe neve nem is olyan régen még alig néhány ember számára csengett ismerősen. A gyönyörű színésznőt még hazájában, Franciaországban sem ismerték, hiszen az ügynökségek szerint nem úgy fest, mint egy született francia filmcsillag, ezért sokáig hiába várt szerepekre és lehetőségekre.

Most viszont egy csapásra ismertté vált, méghozzá világszerte, hiszen ő lett az egyik új Bond-lány a Skyfall című filmben. A 007-es ügynököt természetesen ezúttal is Daniel Craig alakítja majd, akivel Berenice elmondása szerint nagyszerű élmény volt együtt dolgozni.

„Csodálatos ember, aki komolyan veszi a munkát, ugyanakkor elképesztő humorérzéke van, és nagyon emberi. Tehát öröm volt vele a közös munka. Ahogyan az egész stábbal is: már értem, miért hívják Bond családnak a filmen dolgozó csapatot” – tette hozzá.

A korábban főként francia tévéfilmekben és sorozatokban szereplő Berenice életében hatalmas változást hozhat a Bond-film, hiszen Hollywood kapui egy csapásra megnyílhatnak előtte. Ő azonban nem szeretné, ha a hirtelen jött siker elkábítaná: ugyanaz a lány akar maradni, aki korábban volt.

berenice2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Mint minden francia nő, természetesen a szépséges színésznő is büszke az alakjára, amit nem diétákkal, hanem egészséges életmóddal és némi odafigyeléssel igyekszik megőrizni. Bár félig ázsiai származású, nagyon szereti a francia konyha remekeit. De őt biztosan ritkán lehet késő éjszakai falatozáson kapni, illetve az sem fordulhat elő, hogy ne mozogja le a bevitt többletkalóriákat.

Berenice tudatossága és magabiztossága némi kíváncsisággal is elegyedik. A Skyfallban például elárulta, hogy őt nem láthatjuk majd annyi akciójelenetben, mint a másik Bond-lányt, Naomie Harrist, de ő maga kérte, hogy megtanulhasson fegyverekkel bánni és harcolni.

„Ez olyan volt számomra, mint a tai-chi: fókuszáltam és lenyugodtam. Amikor pedig tüzet kellett nyitnom, hihetetlenül erősnek éreztem magam. A fegyveres gyakorlatokat a meditációhoz hasonlítanám: fókuszálni kell, hogy elérjünk valamit. Nagyon érdekes tapasztalat volt számomra” – tette hozzá.

A 33 éves színésznő arról is mesélt, hogy a filmben számos szexi és nőies ruhát visel, és ezek közül egy olyan volt, ami igazi „végzet asszonya” szerelés. „Látványos, színpadias, totálisan szürreális, ilyet sosem látni mozifilmekben” – mondta sejtelmesen.

Berenice egyébként attól sem riad vissza, ha nem teljes ruházatban kell modellt állnia: a GQ magazin legfrissebb számában fehérneműre vetkőzve állt a kamerák elé. A meztelenségről viszont egész más véleménnyel van.

„Manapság mindig, mindenhol meztelen nőket lehet látni. A reklámokban, a videoklipekben… ez olyan unalmas. A varázs hirtelen semmivé lesz, és egy olyan lány, aki ruhát visel, vonzóbbnak tűnik egy meztelen testnél” – tette hozzá.

Arról, hogy a Skyfallban ledobja-e a ruháit, a 175 cm magas sztár sejtelmesen csak annyit mondott, hogy a Bond-filmekben sosem látni konkrét meztelenkedést, és ez a visszafogottság a lehető legideálisabb számára.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X