Főoldal > AKTUÁLIS > Tündéri fotó! Beyoncé megmutatta kislányát

Tündéri fotó! Beyoncé megmutatta kislányát

babadiétaedzésterhes
0

Írta: and

A sztárcsemeték friss fotói mindig hatalmas népszerűségnek örvendenek a médiában, hiszen sok-sok

A sztárcsemeték friss fotói mindig hatalmas népszerűségnek örvendenek a médiában, hiszen sok-sok olvasót érdekel, hogy néznek ki a hírességek gyerkőcei, illetve rövid idő alatt mennyit változnak – főleg a legkisebbek.

És persze minél híresebbek a szülők, annak népszerűbbek az internetre felkerülő babafotók is. Így van ez Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy esetében is, akit anyukája csak ritkán mutat meg a nagyvilág – és persze a paparazzók – színe előtt, ám a kislány friss képei mindig nagy szenzációt jelentenek világszerte.

A szemfüles fotósok legutóbb akkor kapták lencsevégre az énekesnőt és cuki csemetéjét, amikor ők ketten csajos délutánt tartva vásárolgattak New Yorkban. Beyoncé a csöppség köré fonta karjait, és boldogan mosolyogva tudatta a világgal, hogy élete immár csakis anyukaként lehet teljes.

beyonce4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 30 éves énekesnő tehát az anyaság minden percét élvezi, azt viszont sokkal kellemetlenebbnek találta, amikor szembesült a szülés utáni súlyfeleslegével. „Nem tetszettem magamnak, de hát ki szereti a testét akkor, amikor olyan sok plusz súlyt cipel? 27 kilót kellett leadnom, ezért szigorú diétába kezdtem: a futópad és a fejes saláta lettek állandó társaim” – nyilatkozta viccelődve a díva.

Szigorú diétájáról egyébként sokat cikkezett a nemzetközi sajtó. Egyesek úgy értesültek, hogy minden nap kétszer két órát edz: személyi trénere vele lakik luxusotthonában, és minden reggel 5 órakor ébreszti őt, hogy két órán át izzadjanak az edzőteremben. Ezt délután 5 órakor egy újabb két órás edzés követi.

„Kardio, Pilates, plyometrikus edzés, jóga és tánc elegyével fogy. Ami pedig a diétáját illeti, tojásfehérjéből készült omletten, ananászon, protein shake-en és jéghideg vízen él” – árulta el az egyik amerikai weboldalnak az énekesnő egyik névtelenül nyilatkozó ismerőse.

Beyoncé viszont azt állítja, nem terhelte meg a szervezetét ilyen elképesztő edzésprogrammal, sem túl szigorú diétával. „A legtöbb pluszkilót a szoptatással adtam le, és minden nőt arra biztatnék, hogy táplálja így a kisbabáját jó sokáig: ez jó a picinek, és nekünk, nőknek is” – mondta a világsztár egy külföldi magazinnak.

Majd hozzátette, kislánya 10 hetes koráig semmit sem sportolt, és utána is vigyázott magára. „Háromszor vagy négyszer mozogtam minden héten, és kezdetben csak sétálgattam, de ma már futok. Ami pedig a diétázást illeti, számoltam a kalóriákat, de mindig ügyeltem a rendszeresség betartására. A reggelit sosem hagyom ki, ebédre rendszerint salátát fogyasztok, vacsorára pedig szintén valami könnyű ételt” – árulta el.

A szigorú diétákkal elmondása szerint egyszer és mindenkorra végzett: míg a Dreamgirls című mozira juharszirup-diétával készült fel, melynek értelmében napokig csak víz, citromlé, cayenne-i bors és juharszirup elegyéből készült italt fogyaszthatott, ma már nem követné még egyszer ezt veszélyes diétát. „Sokkal egészségesebb módok is vannak arra, hogy leadjunk néhány kilót. A juharszirup-diétát tényleg senkinek sem ajánlanám” – tette hozzá.

Plusz egy tipp Beyoncétól:

A világsztár alacsony kalória-, zsír- és szénhidráttartalmú étrendet követ, és sok zöldséget fogyaszt. „Kerülöm a kenyeret, a vörös húst és az alkoholt, de nem hiszek abban, hogy tartósan meg kellene vonnunk magunktól a finomságokat. Ha tehát hozzám hasonlóan te is szereted a csokit, szerintem néha egy-két kockányi belefér! A pluszkalóriákat pedig dolgozd le pár perc futással és fekvőtámaszokkal” – tanácsolta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X