Főoldal > AKTUÁLIS > 30 évesen harmadik gyerekét várja a csodaszép modell

30 évesen harmadik gyerekét várja a csodaszép modell

babadiétakismamasztárterhes
0

Írta: and

A gyönyörű brazil modellt, Camila Alvest a fél világ irigyelte, amikor összejött Hollywood egyik legszexibb sz&

A gyönyörű brazil modellt, Camila Alvest a fél világ irigyelte, amikor összejött Hollywood egyik legszexibb színészével, Matthew McConaughey-val, majd két közös gyermekük, Levi és Vida születése után hozzáment feleségül. És ezzel az örömteli események sora még nem is ért véget: a 30 éves szépség ismét teherbe esett, és immár nagy pocakkal várja a harmadik McConaughey baba érkezését.

Bár nagyon kiegyensúlyozott és boldog kismama, Camila a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy ez a terhessége a korábbiaknál sokkal jobban megviseli. „Nem túl könnyű számomra ez a várandósság. Most minden más, mint amikor Levit és Vidát vártam: szinte minden kellemetlenséget megélek, amit csak egy kismamának lehet” – nyilatkozta.

Majd hozzátette, a babavárás napjaiban is igyekszik ésszerűen és kiegyensúlyozottan táplálkozni. Ebben az is segíti, hogy nem túlságosan kívánós, és a modellkedéssel töltött évek alatt kialakult önfegyelme abban is segíti, hogy egyik étkezésnél se egye túl magát.

camila2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Camila egyébként a hétköznapokon korántsem csak salátákat és sovány húst fogyaszt, hanem nagyon szereti például a dél-amerikai konyha remekeit is, melyeket otthon ő maga készít el családjának.

„A főzés nemcsak kikapcsol, hanem azért is jó, mert tudom, milyen hozzávalókból mennyi kerül a család asztalára. Számomra fontos, hogy tudjam, mit eszünk, és mit kapnak enni a gyerekeim” – árulta el.

A sztáranyuka életében a mozgásnak is lényeges szerep jut. És bár nem akkora sportfanatikus, mint élete párja, azért eddig egyik terhessége alatt sem mondott le kedvenc mozgásformáiról, a jógáról és az úszásról. Az edzőtermek látogatását és az ellpiszistrénerezést viszont nagy pocakkal inkább hanyagolja.

A modellt az sem zavarná, ha a harmadik gyermeke születése után jó pár kiló felesleg maradna rajta, mert számára most a baba az első. A szülés után pedig bőven lesz ideje arra, hogy ismét csúcsformába lendüljön: korábban elmondta, hogy csemetéi délutáni csendes pihenője alatt időt tud szakítani a sportolásra, amin valószínűleg a jövőben sem változtat.

Camiláról egyébként sokan azt feltételezik, hogy folyton csinosítja magát szexi férje kedvéért, ám a gyönyörű sztár egészen mást mondott erről egy amerikai lapnak. „Matthew számára első a természetesség. Nem szereti, ha sminket viselek, szerinte anélkül is gyönyörű vagyok. Az esküvőnkre sem szerette volna, ha kifestem magam, de számomra ez mégis fontos volt” – nyilatkozta.

Camila Alves tippje a szülés utánra

„A brazil nők negyven napig pihennek, miután a gyermekük világra jött. Nincs edzés, nincs szex, és csak nagyon könnyű ételeket fogyaszthatnak – az első napokban főként levest. Ez a módszer nekem is nagyon bevált” – árulta el korábban a 30 éves modell.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X