Főoldal > AKTUÁLIS > Melltartóban sétálgatott Jennifer Aniston

Melltartóban sétálgatott Jennifer Aniston

alakmelltartósztártest
0

Írta: and

Bár már a negyedik ikszen is túl van, Jennifer Aniston formája még mindig irigylésre méltó.

Bár már a negyedik ikszen is túl van, Jennifer Aniston formája még mindig irigylésre méltó. Ezzel úgy tűnik, a színésznő is tisztában van, és örömmel mutatja meg a világnak szuper vonalait: új filmje, a We’re the Millers forgatásán kigombolt ingben és melltartóban sétálgatott.

Az augusztus végi Észak-Karolinai filmforgatáson persze a fotósok is jelen voltak, így a Jenről készült képek gyorsan felkerültek a világhálóra. Így az egyik népszerű brit napilap internetes oldalára is, akik a 43 éves világsztár képe mellé feltették dublőre fotóját, érzékeltetve, hogy a színésznő ugyanolyan csinos, sőt, talán még szexibb, mint jóval fiatalabb „mása”.

Ez pedig valóban így igaz: a Jóbarátok sztárjának fantasztikus alakját a nála 15-20 évvel fiatalabb nők is irigykedve szemlélhetik. Ami nem is csoda, hiszen a híres színésznő sokat tesz ezért az elképesztő alakért.

jen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Jenről köztudott, hogy imád sportolni, ezért szinte minden nap mozog valamit: neki bevált, hogy körülbelül háromnegyed órát kardiózik, ami lehet futás, spinning, ellipszistrénerezés vagy akár ennek a három mozgásformának a váltogatása 15 percenként. Így biztos lehet abban, hogy nem unja el az edzéseket.

Emellett nem feledkezik meg a nyújtásról, a súlyzós gyakorlatokról, sem pedig a heti egy Pilates óráról, illetve a heti 3-4 jógáról. „A hasizom-erősítő gyakorlatok is nagyon fontosak számomra. Esténként, lefekvés előtt mindig csinálok néhány felülést. Ezeket már annyira megszoktam, hogy biztosan nem felejtem el” – nyilatkozta korábban.

Brad Pitt ex-feleségénél a táplálkozás is fontos szerepet kap: nem eszik például fehér lisztből készült ételeket, kerüli a cukrot, ugyanakkor igyekszik minél több friss salátát, zöldségeket, gyümölcsöket, halat és halolajat fogyasztani. Ez utóbbi nemcsak egészségének és szívműködésének, hanem bőre és haja szépségének is jót tesz.

Jen egyik kedvenc étel-alapanyaga a quinoa, ami egy dél-amerikai gabonaféle. Nem tartalmaz glutént, viszont gazdag fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet: az interneten számos szuper recept található, amelyek a quinoa sokoldalú felhasználhatóságát igazolják.

A világ egyik legszexibb sztárjának tartott Jen az esetek többségében nagyon ügyel az egészséges táplálkozásra, de azt vallja, hogy olykor nem árthat, ha egy kicsit elcsábul. „A kedvenc mexikói ételeimnek például nem mindig tudok ellenállni” – árulta el korábban egy interjú során.

Ha pedig gyorsan kell leadnia néhány kilót, külföldi lapok szerint a számára jól bevált bébiétel-diétát alkalmazza: minden nap 14 kis adagnyi bébiételt fogyaszt el, esténként viszont szilárd táplálékot is eszik, ami lehet például tonhalsaláta vagy sovány csirkemell friss salátával. Így állítólag heti 3 kilótól tud megszabadulni, ám a módszert akkor sem ajánljuk senkinek!

Fotó: Splash News


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X