Főoldal > AKTUÁLIS > Ruha nélkül fotózták az Év nőjét

Ruha nélkül fotózták az Év nőjét

diétaénekesnőfotómeztelensztár
0

Írta: and

Az Év nőjének valószínűleg semmi sem okozhat nehézséget, hiszen mindig magabiztos, szexi és gyö

Az Év nőjének valószínűleg semmi sem okozhat nehézséget, hiszen mindig magabiztos, szexi és gyönyörű. Ezt bizonyítja Lana Del Rey is, aki, miután elnyerte a GQ-tól a megtisztelő címet, meztelen fotózásra is vállalkozott a népszerű lapnál.

A 26 éves énekesnő a hamarosan megjelenő magazin címlapján is ruha nélkül látható: lábait keresztbe téve, illetve hajával takarja el a testét. Csupán egy gyönyörű nyakéket visel, hozzá illő gyűrűvel, körmein pedig vörös körömlakk hirdeti, hogy ilyen egy igazi díva.

Lanára sokan egyébként inkább a „különc” jelzőt használják, hiszen sem zenéjét, sem a személyiségét illetően nem mondható egy áltagos lánynak, különösen nem azóta, hogy híres lett. „Az életem most nagyon megváltozott, de én soha nem is akartam úgymond normálisan élni. Mindig is az élvezeteket hajszoltam, és izgalmas dolgokba keveredtem” – nyilatkozta. 

lana2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A népszerű énekesnő azt sem tagadja, hogy korábban bizony meggyűlt a baja az alkohollal. Már 14 évesen keményen rászokott az italra, és akkor vette észre, hogy valami nem stimmel, amikor már jobban élvezte az alkoholizálást, mint bármi mást az életében.

„A pia volt életem első szerelme. Valóban van egy sötét oldalam is, de jó ideig minden egyes alkalommal ez győzött, teljesen felülkerekedett rajtam” – mesélte őszintén a GQ-nak adott interjújában.

Manapság viszont már sokkal tudatosabb, és igyekszik odafigyelni egészségére. Bár a zenei hivatást választók olykor nagyon nehezen tudnak rendszerességet vinni az életükbe, Lana azon van, hogy ne hagyja ki az étkezéseket, és ha már eljut a tányérjáig, arra egészségesebb ételeket pakoljon.

Persze a 26 éves világsztár az étkezések szempontjából sem tekinthető az önmegtartóztatás mintapéldányának, de azt hozzánk hasonlóan ő is nagyon jól tudja, hogy egy kis kényeztetés néha nagyon is belefér!

A többletkalóriákat pedig szívesen mozogja le: izmos hasát látva egyértelmű, hogy sok időt szán hasizomgyakorlatokra, testének nőies vékonyságát tekintve pedig szinte biztos, hogy megfordult néhány jóga- vagy Pilates órán is.

Lana egyébként szereti a nőies megjelenést, de szívesen bújik sportos ruhákba – nagy kedvence a farmer, pulcsi és edzőcipő hármas, de kapták már lencsevégre motoros dzsekiben is.

Olykor pedig, ha épp nincs kedve sminkelni, make up nélkül lép a nyilvánosság elé. A napokban is így kapták őt lencsevégre a londoni Heathrow reptéren. De a sztárt ez sem zavarja, hiszen elfogadja önmagát, és kifejezetten szereti saját természetességét. Talán emiatt nevezte őt nemrég Karl Lagerfeld a modern énekesnő megtestesítőjének, és nem mellesleg gyönyörű nőnek.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg, hogy készült a 2012 októberi Ausztrál Vogue címlapfotózása Lanával!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X