Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenet: 15 kilót hízott a híres popdíva!

Döbbenet: 15 kilót hízott a híres popdíva!

dívahízáskiló
0

Írta: and

Lady Gaga extrém szereléseire gondolva talán azt hihetnénk, hogy a világhírű énekesnő már nem

Lady Gaga extrém szereléseire gondolva talán azt hihetnénk, hogy a világhírű énekesnő már nem tud átütő meglepetést okozni a külsejével. De szeptemberi hollandiai koncertjén mégis így történt, és azóta is mindenki arról beszél, hogy nézett ki Gaga a színpadon.

A sztár ugyanis tetemes súlyt szedett magára, egy külföldi lap szerint legalább 15 kilót, ami az ő 155 centis magasságával még látványosabb. Fellépő ruháit viszont láthatóan nem cseréltette nagyobb méretűekre: rajongói megdöbbentek, amikor látták, milyen nehezen éri be a nadrág, és hogy bevág a derekán harisnyája.

Lady Gaga elsősorban combjaira és csípőjére szedett fel néhány kilót, de arca is kikerekedett, és karjai sem olyan vékonyak, mint néhány hónappal ezelőtt. Az énekesnő elmondása szerint lemondott az alkoholról, de sokan úgy gondolják, a rendszeres italozgatás is közre játszik abban, hogy az énekesnő sokkal kevésbé fitt és csinos, mint amilyen néhány hete volt.

A világsztár néhány hónapja írta rajongóinak a Twitteren, mennyire keményen dolgozik súlya megtartásáért: edzésekkel és salátával próbálta távol tartani a kilókat. „Salátát eszem, miközben sajtburgerről ábrándozom” – írta a közösségi oldalon.

lady2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szavai sokakat megdöbbentettek, és számos rajongója ismét elkezdte őt félteni attól, hogy túlzásba viszi a fogyókúrázást. Mint arról korábban a Wellness Cafe is beszámolt, a hírességet 2009-ben állítólag hatszor kellett kórházba vinni, mert nem evett, ugyanakkor kemény táncpróbákon vett részt, ahol az éhezés és a kimerültség hatására rendre rosszul lett.

Mások, feltehetően bennfentes ismerősök arról meséltek a lapoknak, hogy a világsztár a koplalós periódusok után pukkadásig teletömi magát egészségtelen nassolnivalókkal, majd bűntudata támad, és megint napokig nem fogyaszt rendes ételt.

Megint mások szerint „hivatalosan” Harley Paternak 5 faktoros diétáját követi, mely szerint a napi öt étkezést heti ötször 25 perc mozgással párosítja. Koreográfusa, Laurie Ann Gibson viszont megint mást mondott a sajtónak.

„Lady Gaga gyakran eszik tofut, pulykaszeleteket, humuszt, és nagyon szereti a kókusztejet is. Próbál figyelni a rendszerességre, és igenis fontos számára az egészsége. Ha kenyeret kíván, elrágcsál egy-két szelet piritóst, és néhány korty fehérbort sem von meg magától” – árulta el a koreográfus.

Amikor Lady Gagát kérdezték meg arról, hogy mit tesz alakja megőrzése érdekében, ő úgy fogalmazott, hogy egészséges popsztár-diétán van. „Nem eszem kenyeret, csak zöldségeket, sovány húst és halat” – árulta el.

Nos, aktuális alkatát elnézve aligha tartja most is ezt a diétát. Ezt félig-meddig ő is megerősítette nemrég egy interjúban. „Olasz családból származom, szóval ne gondoljátok, hogy ügyetlen vagyok a konyhában. Imádok főzni, és az olasz kaja a specialitásom, szuperfinom húsgolyókat és tésztákat tudok készíteni. Ezeknek bizony nehéz ellenállni” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X