Főoldal > AKTUÁLIS > Anya lett a híres színésznő!

Anya lett a híres színésznő!

babaszínésznősztárszülés
0

Írta: and

Oly sok évnyi boldogtalanság, szakítások és válások után most nagy az öröm Drew

Oly sok évnyi boldogtalanság, szakítások és válások után most nagy az öröm Drew Barrymore-ék háza táján, ugyanis a 37 éves színésznő szeptember 26-án egészséges kislánynak adott életet.

A világsztár és férje, Will Kopelman október elején, sajtósuk által tudatták az egyik amerikai magazinnal, hogy a baba megérkezett, és az Olive nevet kapta – méghozzá valószínűleg híres mamája egyik szerepe után. A színésznő kölcsönözte ugyanis a hangját az Olive, a másik rénszarvas című televíziós produkció főszereplőjének, és a nevet már akkor nagyon megszerette.

Drew egyelőre nem mutatja meg kislányát a világnak, elmondása szerint még túl pici a rivaldafényhez. És bár ő is gyereksztárként kezdte pályafutását, barátai szerint korántsem biztos, hogy a kis Olive-nak is ezt a sorsot szánja.

drew2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A híres színésznő egyébként nagyon várta már, hogy anyuka lehessen. Terhességét is áldásnak és boldogságnak érezte, ezért a várandósság hónapjai alatt nem is mondott le semmiről, ami a babát vagy őt boldoggá tette.

„Imádok kóstolgatni, és a modernebb ízeket, párosításokat is kedvelem, de leginkább azt szeretem, ha az ételek hagyományos ízesítéssel készülnek” – árulta el egy interjúban még nagy pocakkal.

Hozzátette egyébként, hogy kismamaként is igyekezett egészségesen élni, de egy-egy vacsora során nem bírta ki szénhidrátok nélkül. „Igazi szénhidrát-királynő vagyok. Legszívesebben mindig sajtos makarónit rendelnék, és ezt néha meg is engedem magamnak. De ebből is hagyományosat részesítem előnyben, mert szeretem, ha azt kapom, amire emlékszem” – mesélte. 

Drew a mozgással sem hagyott fel teljesen: még nagy pocakkal is gyakran látták őt jógaórára sietni, illetve amikor csak tehette, nem autózott kaputól kapuig, hanem gyalogolt egy kicsit. A színésznő nagyon vigyázott magára, és mindig csak annyit mozgott, amennyi még jól esett neki és a babának.

A várandóssága alatt felszedett pluszkilók miatt pedig nem kell aggódnia, mert – ahogy 2008-ban a Wellness Cafe is megírta – van egy tuti módszere az alakformálásra: betartja a főétkezéseket, alacsony kalória- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt, és rendszeresen eljár kocogni, úszni, táncolni, pilatesezni és jógázni.

Ha a baba születése után néhány hónappal visszatér ezekhez, garantáltan leolvad róla minden súlyfelesleg – habár sokak szerint pluszkilóival együtt is ő az egyik legszerethetőbb színésznő Hollywoodban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X