Főoldal > AKTUÁLIS > Görög Zita egyensúlyban él a természettel

Görög Zita egyensúlyban él a természettel

környezetzöld
0

Írta:

Mindennapjaink egyik kardinális kérdése a környezettudatos életmód és az, hogyan tud a ma rohan&oacute

Mindennapjaink egyik kardinális kérdése a környezettudatos életmód és az, hogyan tud a ma rohanó világának embere egyensúlyba kerülni a természettel. Görög Zita jó néhány éve él “zöldként” és neveli erre a szemléletre gyermekeit is.

Mennyire fontos a környezettudatosság? Pont annyira, mint az életem! Nem létezik a Föld emberek nélkül és az emberek sem léteznek Föld nélkül, ezért nagyon törekednünk kell az egyensúlyra. A belső egyensúlyunk kihat a környezetünkre, amellyel szimbiózisban kellene élnünk” – fejtette ki Zita.

A gyönyörű és sikeres anyuka a mindennapjait is úgy szervezi, hogy hitvallása minél inkább érvényesüljön. Legyen szó a szelektív hulladékgyűjtésről vagy akár a használati tárgyak, ruhák beszerzéséről.

zita2.jpg ()Jó ideje aktív tagja vagyok például egy csere-berélő közösségnek, rendszeresen adok és veszek használt holmikat az online piactéren. Vallom, hogy nem szabad a dolgainkat felhalmozni: ami nekünk esetleg egy megunt darab, az másnak jól jöhet és fordítva. Ez számomra a környezettudatosság egyik kifejezése is – magyarázta.

Forrás: Just Creative


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X