Főoldal > AKTUÁLIS > Hiányos öltözékben fotózták a gyönyörű Salma Hayeket

Hiányos öltözékben fotózták a gyönyörű Salma Hayeket

diétafotósztár
0

Írta: and

Salma Hayeket nem úgy ismerjük, mint azon színésznők egyikét, akik gyakran ledobják ruháikat, ám

Salma Hayeket nem úgy ismerjük, mint azon színésznők egyikét, akik gyakran ledobják ruháikat, ám most egy külföldi magazin fotózásán kivételt tett: a híres-neves lap kedvéért készült képek egyikén felül semmiben pózol, melleit csupán két kezével takarva. 

És bár alakját milliók irigylik világszerte, a sztár mégsem elégedett önmagával. Korábban többször elmondta, hogy 158 centisen túl alacsonynak tartja magát, amitől folyton kisebbségi érzése van, emellett hullámos haját és testalkatát sem szereti.

A fent említett magazinnak nyilatkozva is kiemelte, mennyire elégedetlen saját magával. „Hollywoodban 40 fölötti nőnek lenni a legrosszabb. Én ezen felül akcentussal beszélek, diszlexiás vagyok, sőt, alacsony és még dundi is. Mégis itt vagyok. Szerintem én lehetek a világ legszerencsésebb asszonya” – mondta.

A 46 éves híresség tehát a szerencsének tulajdonítja, hogy az 1995-ös Desperado sikere után hollywoodi sztárrá avanzsálhatott. De homokóra-alakjáért – a jó gének és a már emlegetett szerencse mellett – saját bevallása szerint olykor meg is dolgozik egy kicsit, ami nála leggyakrabban átgondolt, egészséges étrendet és mértékletességet jelent.

salma2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Bár egy-egy filmszerep vagy fotózás előtt kicsit visszafogom magam, de az igazság az, hogy nem diétázom. Mert imádok enni, és a jó bort is nagyon szeretem. Azért vagyok ilyen boldog, mert rendesen eszem” – árulta el a közelmúltban.

Majd hozzátette: a zsír és a szénhidrátok épp úgy jelen vannak az étrendjében, mint a zöldségek és gyümölcsök. „Ha túl sokat jársz edzőterembe, és nem eszel rendesen, az a bőrödön fogja megbosszulni magát. Mindened öregedni kezd” – mondta a Frida, a Volt egyszer egy Mexikó és a Las Bandidas című mozikból is ismert színésznő. 

„Nekem azért nem kell botox, mert figyelek a kiegyensúlyozottságra – folytatta. – Tudod, ha az étrendedben nincsenek ott a szénhidrátok, elfogy az energiád, az anyagcseréd lelassul, és nyomorultul fogsz kinézni. Én ezt nem szeretném. Boldog akarok lenni.”

Az Ugly Betty című sorozatot executive producerként jegyző Salma a hétköznapokon ezt a boldogságot – fantasztikus hivatása mellett – leginkább férje, a francia üzletember Francois Henri Pinault és tündéri kislányuk, az ötéves Valentina társaságában találja meg.

Emellett van még egy nagyon tanulságos tippje, amit mindannyian hasznosíthatunk: „Ne csak magadra figyelj, és ne irigykedj másokra, inkább örülj szívből az ő szépségüknek, sikereiknek is. Így sosem fogsz kifogyni a boldogságból” – vélekedett.

Fotó: www.dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X