Főoldal > AKTUÁLIS > Ijesztő fotó: mi történt a bájos sorozatsztárral?

Ijesztő fotó: mi történt a bájos sorozatsztárral?

csúnyadiétaöregsztár
0

Írta: and

Nagyot néztek a rajongók Julie Bowen legfrissebb fotóit látva, ugyanis a Modern család című sorozat sz&

Nagyot néztek a rajongók Julie Bowen legfrissebb fotóit látva, ugyanis a Modern család című sorozat színésznőjét a napokban látványosan megcsúnyulva és megöregedve kapták lencsevégre Los Angeles-ben.

A döbbenetes változás viszont szerencsére csak egy szerepnek szól: a bájos sztár külsejét a széria Halloween-re készülő, különleges epizódjának forgatására csúfították el. Julie szőke haját begöndörítették és összekócolták, bájos arcát vastag keretes szemüveggel tették kevésbé vonzóvá, szép ruhák helyett pedig rongyos, koszos jelmezt, fehér harisnyát és fekete körömcipőt kapott.

A 42 éves híresség a róla készült fotókon egy doboz diétás kólát tart a kezében, amiből nemcsak az következik, hogy valószínűleg ez az egyik kedvenc itala, hanem az is, hogy odafigyel az alakjára.

julie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Förtelmes főnökök című filmből, illetve a Vészhelyzet, az Ed, a Lost – Eltűntek, a Nancy ül a fűben és a Boston Legal című sorozatokból is ismert színésznő elmondása szerint a hétköznapokon is igyekszik sokat tenni egészségéért és fittségéért.

Korábban a jóga szerelmese volt, és első kisfia születése után talán még rendszeresen tudta látogatni az órákat, de amikor az ikrek, Gus és John is megérkeztek, Julie életében minden perc be lett táblázva.

„Tudtam, hogy a mozgásra szánt idő és lehetőség is változni fog, ezért jó ideje nem jógaórákra, hanem inkább futni járok el. Ez a világ legegyszerűbb sportja: bárhol és bármikor csinálhatod, csak egy pár cipő kell hozzá” – mesélte egy interjúban.

A sorozatsztár egyébként korán kelő típus, olykor már reggel 4-kor kipattan a szeme. Ezért számára magától értetődő, hogy reggeli edzéseket iktat be – gyakran azelőtt végez egy 35-45 perces futással és a zuhanyzással, mielőtt a gyerekei felkelnének.

Ami pedig a táplálkozást illeti, a színésznő saját bevallása szerint nem tekinti lemondásnak a finomított ételek és a sültek mellőzését, hiszen ezeket soha nem fogyasztotta túl gyakran. Helyettük szívesebben evett egy-egy finom salátát, sovány húst, gyümölcsöket és egészséges nasikat, például dió- és mogyoróféléket.

„Azt is gyakran megkérdezik tőlem, hogyan fogytam le a gyerekeim születése után. Azt hiszem, szerencsém volt, hiszen könnyen jöttek világra, császármetszés nélkül, és én már másnap teljesen jól éreztem magam. Emellett szoptattam is őket, egyéves korukig, ami nemcsak a babáknak tett jót, hanem szerintem az alakomnak is” – tette hozzá.

Julie szerint egyébként korántsem az a legfontosabb, hogy tinilányokat megszégyenítő vonalai lehessenek. „42 éves vagyok, szóval tudom, hogy nem fogok már úgy kinézni, mint a 18 évesek. De nagyon jól érzem magam a bőrömben, és számomra ez a legfontosabb” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X