Főoldal > AKTUÁLIS > Nagy a baj? Kórházba került a népszerű énekesnő

Nagy a baj? Kórházba került a népszerű énekesnő

diétarehabsztár
0

Írta: and

Sokan meglepődtek, amikor LeAnn Rimes a közelmúltban kórházba került, és bár az énekesnő sajt&

Sokan meglepődtek, amikor LeAnn Rimes a közelmúltban kórházba került, és bár az énekesnő sajtósa igyekezett gyorsan tisztázni a dolgokat, sokan arról kezdtek suttogni, hogy a híresség súlyos beteg.

A világsztár viszont sietett megcáfolni a szóbeszédet: ő maga mesélte el egy interjúban, hogy miért is volt szüksége kórházi kezelésre. „Én döntöttem úgy, hogy vállalom. A bent töltött idő alatt érzelmileg ki akartam kapcsolódni, és úgy szerettem volna visszatérni a bent töltött 30 nap után, mint a legjobb 30 éves csaj, aki csak lehetek – minden értelemben” – tette hozzá.

LeAnnt nem a kerek születésnap viselte meg, sőt, elmondása szerint a húszas évei után nagyon is várta, hogy végre 30 legyen. „A húszas éveim csodálatosak voltak, de kemény időszakot is jelentettek számomra. Nagyon sok rossz dolgot kaptam a nyilvánosság előtt. Ezt a megaláztatást pedig nehezen viseltem” – nyílt meg az újságíró előtt.

leann2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette: nehezen bírja az internet, illetve most már a közösségi média negatív oldalait. „Kemény dolog nap mint nap azzal szembesülni, hogy idegenek folyton mocskolnak. És akármennyire is mondogattam magamban, hogy nem fog befolyásolni, sem kiborítani, mégis megvisel, hiszen emberi lény vagyok” – árulta el.

LeAnn a hivatalos indoklás szerint stressz és szorongás miatt csekkolt be egy rehabilitációval foglalkozó magánklinikára, ahol eldöntötte, hogy a bent töltött idő után sokkal többet foglalkozik majd saját magával, lelki egyensúlyával és egészségével, illetve jobban figyel majd befelé. 

A country énekesnőként és színésznőként is ismert híresség korábban gyakran volt bizonytalan önmagában, és állítólag évekig nem tudta elfogadni magát. A rossz nyelvek szerint ezért folyamodott annyiszor plasztikai műtétekhez, fogyókúrákhoz, illetve a túl sok edzéshez.

A sztár viszont azt mondja, egészségével semmi gond, nem bulímiás és nem is anorexiás. Egy külföldi oldal szerint a GI-diétát követi, vagyis főleg alacsony glikémiás indexű ételeket fogyaszt. Így sok friss zöldséget és gyümölcsöt, valamint teljes kiőrlésű gabonaféléket eszik, melyek nem emelik meg hirtelen a vércukorszintjét.

Az elmúlt évek során pedig azt is megtanulta, hogyan tudja a kalóriadúsabb ételeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. A csirkét például ma már nem süti, hanem grillezi, kedvenc sajtos szendvicsébe pedig cheddar sajtot tesz, aminek alacsonyabb a zsírtartalma.

Férje szerint is rendesen eszik, alakjáért pedig sokat tesz: edzőterembe jár, ahol súlyzós edzésekkel és számos más erősítő gyakorlattal őrzi vonalait. Emellett ha ideje engedi, szívesen jógázik, fut, vagy nagyokat sétál férjével és kutyáikkal, akik valószínűleg sokat fognak segíteni az énekesnőnek abban, hogy az elkövetkezendő hetekben lelkileg teljesen helyre rázódjon. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X