Főoldal > AKTUÁLIS > Sharon Stone smink nélkül lépett utcára – Így fest!

Sharon Stone smink nélkül lépett utcára – Így fest!

sminksztár
0

Írta: and

Őszi védelem, kívül-belül A legtöbb ötvenes sztár tonnányi sminkkel lép az utcára, vagy

Őszi védelem, kívül-belül

A legtöbb ötvenes sztár tonnányi sminkkel lép az utcára, vagy hajlamos eltakarni magát, ha lesifotóst lát. Sharon Stone viszont nem követi a nagy többség példáját, sőt, mosolyogva vette tudomásul a napokban, az LAX reptér felé közeledvén, hogy egy paparazzo felvételeket készített róla. Ez azért is meglepő, mert a színésznő egyáltalán nem viselt sminket!

A világsztárnak így is van oka a büszke mosolyra, hiszen 54 évesen is őrzi remek formáját. Sőt, amiatt sem kell aggódnia, ha esetleg nem a vörös szőnyegen, vagy make up nélkül kapják lencsevégre, ugyanis a hétköznapokon is nagyon jól néz ki.

Persze sokan azt beszélik róla, hogy vagyona jelentős részét szépészeti beavatkozásokra költi, és a rossz nyelvek szerint már csak plasztikai sebészének ügyessége „tartja egyben” a sztár arcát, ő mégis azt állítja, természetes módszerekkel tesz szépsége, fiatalsága, és persze fittsége megőrzéséért.

sharon2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ez utóbbi érdekében a GI-diétát követi, mellyel a vércukorszintjét igyekszik megtartani a jó tartományban – elsősorban alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztásával. Aki ezeket részesíti előnyben, annak nem ingadozik drasztikusan a vércukorszintje, ezáltal késleltethető az éhségérzet kialakulása. 

Sharon Stone is kerüli tehát a magas glikémiás indexű ételek fogyasztását, mint például a kenyér vagy a fehér cukor, de az alacsony glikémiás indexű zöldségekből, gyümölcsökből szinte bármikor ehet. Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, egy-két maroknyi diót, mogyorót vagy mandulát nassol, és igyekszik mindig sok vizet inni.

A híresség nem cigarettázik, nem kávézik és alkoholt is csak mértékkel fogyaszt. „Likőröket nem iszom, mert nem a legjobb érzés, amikor megártanak. Az ebédemhez viszont olykor elkortyolok egy pohár bort, ami nagyon jól esik” – mondta korábban.

A színésznő a borozás mellett a teázást is nagyon élvezi. Kedvencei a gyógynövényteák, amiket gyakran szürcsöl, részben a méregtelenítő hatásuk miatt, részben pedig azért, mert szereti a tea ízét. „Emellett nehezen tudok ellenállni az étcsokinak, egyszerűen imádom. Mindig van a táskámban néhány kockányi” – vallotta be egy interjúban.

Sharon Stone-ra egyébként nem jellemző, hogy jelentős súlyproblémái miatt kerülne be lépten-nyomon a bulvársajtóba, és bár 2009 májusában fogyása miatt cikkeztek róla a magazinok, ő ennek sem tulajdonított nagyobb jelentőséget.

„Rendesen eszem, de csak annyit szoktam edzeni, amennyit feltétlenül muszáj. Nincsen kialakult edzéstervem, sem túl nagy rutinom az ilyesmiben. De arra mindig odafigyelek, hogy a testemnek mire van igénye” – árulta el korábban.

Sharon egyébként a pilates nagy rajongója, és ha nem is vesz részt az órákon minden nap, azért rendszeresen igyekszik egy-egy alkalmat beiktatni. Ha pedig erre nincs ideje vagy lehetősége, akkor lépcsőzik lift helyett, vagy távolabb parkol a bejárattól, hogy többet kelljen gyalogolnia.

Emellett három kiskorú, örökbe fogadott gyermeke, Joseph, Laird és Quinn is formában tartják a szexi világsztárt, akik után saját bevallása szerint többet szaladgál, mint néhány huszonéves anyuka.

De a szerelem is jó szépségelixír számára, hiszen a pletykák szerint több mint 20 szerető tartotta formában eddig, és most sincs ez másképp: egy 27 éves modell fiúval, Martin Micával tölti az idejét, aki What About Love? című filmje bukaresti forgatására is elkísérte a színésznőt.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X