Főoldal > AKTUÁLIS > Sportos X-Faktoros: így őrzi alakját Antal Timi

Sportos X-Faktoros: így őrzi alakját Antal Timi

diétastressztánc
0

Írta: and

Az X-Faktor rajongói október első hétvégéjén megtudták, kik lesznek a műsor harmadik széri&

Az X-Faktor rajongói október első hétvégéjén megtudták, kik lesznek a műsor harmadik szériájának döntősei, a sajtó képviselői pedig október 9-én, kedden délelőtt találkozhattak az énekesekkel és a mentorokkal.

A versenyzők közül többek között Antal Timivel beszélgettünk, aki mentora, Malek Miklós szerint „A hang” 2012-ben, emellett pedig alighanem a legsportosabb alkatú X-faktoros versenyző is.

„A vékonyságom és a sportos testalkatom miatt mindenki azt kérdezi tőlem, hogy mit sportolok. Igazából néptáncolok, és szerintem valószínűleg attól lett ilyen a testfelépítésem, de különösebben nem tettem semmit ennek érdekében” – árulta el Timi.

Majd hozzátette, szerinte jó és rossz oldala is van a sportos külsőnek. „Néha zavar, mert sokan szóvá teszik, hogy nagyobb vádlim van, mint nekik. Ez nyilván furcsa, de nem tudok mit tenni ellene. Egyébként jól érzem magam a bőrömben, és szerintem ez a legfontosabb” – mondta mosolyogva.

antal2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Malek Miklós versenyzője azt is elmondta, hogy soha nem fogyókúrázott, a diéták tehát nem ismerősek számára. „A fogyókúrák világa nem az én világom. Sőt, én nagyon szeretek enni, és imádom a csokit. Kedvencem a Poiana csokoládé, amit Magyarországon nem lehet kapni, de amikor otthon voltam Erdélyben, hoztam belőle. Jutott a többieknek is, és mindenkinek ízlett” – árulta el.

Timi a rohanásban nem mindig tud kellően odafigyelni a rendszerességre, de nagyon igyekszik. „Mivel elég vékonyka vagyok, és nem kellene tovább fogynom, próbálom azt betartani, hogy mindig reggelizzek, ebédeljek és vacsorázzak. Ha pedig ezt nem sikerül, akkor is igyekszem pótolni a kihagyott étkezést, amint időm engedi” – magyarázta.

Majd kedvenc ételeiről is beszélgettünk. Elmondta, hogy a hagyományos ízekhez van hozzászokva, és az Anyukája főztjét számára semmi nem pótolja. „Szeretem a zakuszkát, Anyukám isteni húslevesét és a krumplipürét. De nyitott vagyok a számomra kevésbé ismert ételekre is, egy kóstolás erejéig biztosan!” – mondta.

Hogyan kezeli Antal Timi a stresszt?

„Eddig még soha nem volt rajtam ekkora nyomás, ezért néha még picit nehezen kezelem a dolgokat. De sokat beszélek az otthoniakkal, a barátommal és a szüleimmel, akik rengeteg erőt adnak. Emellett van pszichológusunk is, Szily Nóra, akit nagyon kedvelek: hozzá bármikor fordulhatok a gondolataimmal, vagy akár tanácsot kérni” – tette hozzá.

Fotó: Sajtóklub/ Nánási Pál


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X