Főoldal > AKTUÁLIS > 5 szuper tipp: lesd el a L’Oréal új szépségnagykövetének titkait

5 szuper tipp: lesd el a L’Oréal új szépségnagykövetének titkait

adventdiétaszépségsztár
0

Írta: and

Julianne Moore sokoldalúságával, természetességével, a belőle áradó erő és báj

Julianne Moore sokoldalúságával, természetességével, a belőle áradó erő és báj sajátságos keverékével nemcsak a mozirajongókat hódította meg, hanem a világ egyik legnépszerűbb kozmetikai márkáját is: novemberben őt választotta új szépségnagykövetévé a L’Oréal.

„E ragyogó szépségnek az eleganciája és karizmája győzött meg arról, hogy Julianne tökéletes lenne a márkánk nagykövetének. Ő egy ikonikus színésznő – Hollywoodban is egyedülálló –, aki felülemelkedik minden sztereotípián, és egy szabad, őszinte és merész nőiességet képvisel” – jelentette be Cyril Chapuy, a L’Oréal Paris Globális Márkaigazgatója.

Az 51 éves világsztár pedig annyit mondott, örül a felkérésnek, és megtiszteltetés számára, hogy a cég szépségnagykövete lehet. „Minden nő megérdemli az időt és a gondoskodást, korától és származásától függetlenül” – vélekedett.

„Ezért is vagyok büszke, hogy képviselhetem a márka öregedés elleni bőrápolóját, ami tökéletes az olyan, ötvenes éveikben járó nők számára, akik hozzám hasonlóan úgy gondoskodnak a bőrükről, hogy nem vetik alá magukat plasztikai sebészetnek!” – tette hozzá.

Julianne egyébként nemcsak a plasztikák elutasításában következetes, hanem annak a néhány alapszabálynak a betartásában is, melyeket alakja, ragyogása és bőrének szépsége kedvéért vállalt – ezeket a tippeket most a Wellness Cafe segítségével te is könnyedén ellesheted! 

moore2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

1. Minden jó, ha jó a jóga

Julianne Moore sokáig kereste azt a mozgásformát, ami igazán passzol hozzá, és amivel élménnyé tehető a sport. „Számomra az Ashtanga jóga vált be igazán. Csendes, nyugodt mozgásforma, melynek köszönhetően nemcsak fittebb lehetek, hanem a testem, lelkem, szellemem is egyensúlyba kerül” – mondta.

2. Ne dőlj be a trendeknek!

Téged is próbáltak már rábeszélni a barátnőid olyan konditermi bérletre, amire tudtad, hogy nincs szükséged, vagy nyomtak már a kezedbe plasztikai beavatkozásokról szóló reklámanyagot? Julianne szerint nem kell vakon követni a trendeket. Mindig nézd meg, miről van szó, de ha nem akarod, semmiképp ne menj bele. „Engem ugyanúgy hidegen hagy egy spinning óra, mint egy plasztikai műtét” – árulta el korábban.

3. Legyen B-terved!

Ha gyorsan topformába kell hoznia magát, a híres színésznő felhívja személyi edzőjét, David Kirsch-t, akivel sürgősen aktiválják B-tervüket. „Ez kardió edzéseket jelent, melyeket súlyzós gyakorlatokkal, hasizom-erősítéssel, valamint comb-, vádli- és fenékformáló feladatokkal egészítünk ki” – mesélte a sztár.

4. Mindent lehet, de mértékkel!

Julianne nem hisz abban, hogy bármit meg kellene vonnunk magunktól, de a mértéktartásról soha nem feledkezik meg. „Szeretnék még sokáig fitt és egészséges maradni, és ezt úgy is elérhetem, ha ésszerűen, kiegyensúlyozottan táplálkozom, szerintem nincs is ennél jobb” – mondta. 

5. Plasztika helyett bőrvédelem!

A világsztárt sokan csodálják ragyogó és fiatal bőre miatt is, ám elmondása szerint ez nem plasztikáknak, hanem évtizedek óta tartó bőrápolásnak és bőrvédelemnek köszönhető. „Mindig rendesen tisztítom és hidratálom a bőröm, az arcomra különösen figyelek. A napozást pedig gyerekkorom óta kerülöm, mert nagyon fehér vagyok, és szinte azonnal leégek. Ezért inkább az utcán is viselek fényvédő krémet, napszemüveget, és általában az árnyékos oldalon közlekedem” – árulta el. 

+1: Adventkor se engedd el magad!

Julianne is tudja, hogy az adventi időszakban és karácsonykor sokkal könnyebb felszedni néhány kilót. Ez ellen persze lehet tenni: a színésznő sem utasít vissza minden finomságot, de nem vesz háromszor egymás után a sütikből, és este nem ül neki a karácsonyi vacsi maradékának. Evés helyett igyekszik többet beszélgetni a szeretteivel, illetve még többet mozogni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X