Főoldal > AKTUÁLIS > Bőrrákja van a szexi énekesnőnek?

Bőrrákja van a szexi énekesnőnek?

bőrráksztár
0

Írta: and

A rajongók egy része azt gondolhatja, hogy Sarah Harding élete végre rendbe jött. Múltjának söt&

A rajongók egy része azt gondolhatja, hogy Sarah Harding élete végre rendbe jött. Múltjának sötét pillanatait rég maga mögött hagyta, sőt, egykori lánycsapatával, a Girls Alouddal bejelentették visszatérésüket: új albummal és turnéval készülnek elkápráztatni a közönséget.

Ám az egyik brit napilap szerint nincs minden rendben Sarah-val: az újság weboldala a napokban arról számolt be, hogy a 30 éves énekesnő hátán a közelmúltban melanoma-gyanús anyajegyeket találtak, és október közepén ezeket el is távolították egy kisebb műtét folyamán.

A sztár orvosai bizakodóak, és azt remélik, a probléma ezzel meg is van oldva, de az énekesnő még nem kapta meg a teszteredményeket, ezért egyelőre nem nyugodhat meg teljesen.

„Ez most egy hihetetlenül stresszes időszak az életében. Korán észrevették az elváltozásokat, és a műtét sem késett sokáig, de a ’rák’ szó nagyon megijesztette Sarah-t, és természetesen tart attól, hogy mi lesz most” – árulta el a szőkeség egyik, név nélkül nyilatkozó barátja a sajtónak.

sarah2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sarah Harding számára egyébként nemcsak az október telt stresszesen, hanem az elmúlt 12 hónap is. A 2011-es év végén úgy döntött, nem tudja egyedül kezelni alkohol- és gyógyszerfüggőségét, ezért egy rehabilitációs intézet falai közt keresett gyógyulást és menedéket.

Később persze összeszedte magát egy kicsit, most pedig az is megnyugtathatja valamelyest, hogy a Girls Aloud minden tagja segíteni fog neki ennek az időszaknak az átvészelésében – Cheryl Cole, Nicola Roberts, Kimberley Walsh és Nadine Coyle mindenben mellette állnak.

Sarah valószínűleg mozgással is próbálja levezetni a stresszt, ugyanis fittsége és a rendszeres sport mindig fontos volt számára. „El sem tudnám képzelni az életem sport nélkül” – mondta korábban.

Majd hozzátette: nagyon kedveli a Pilatest és a kick-boxot, amelyektől egész teste formásabb lesz. Csípőjével, combjával és fenekével viszont állítása szerint soha nincs teljesen megelégedve – nála ezek számítanak problémás részeknek, melyekre kiemelten figyel.

„Minden reggel 3 kilométert kocogok, majd az edzőteremben a lábaimra csatolható súlyzókkal edzek. A karomat evezőgéppel formálom, a hasizmaimat felülésekkel, de kitöréseket és guggolásokat is csinálok” – árulta el.

Ami pedig az étkezéseket illeti, Sarah imádja a tésztát és a kenyeret, de pontosan tudja, hogy ezeket nem eheti mértéktartás nélkül, sem pedig minden étkezésre. „Emellett még mindig szeretem a gyorskajákat és a kebabot, hiába, nem vagyok angyal” – nyilatkozta a szexi énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Nézd meg a gyönyörű Sarah szeptemberi ibizai fotózását!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X