Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült: 5 hónapos terhes a gyönyörű sztár!

Kiderült: 5 hónapos terhes a gyönyörű sztár!

diétakismamaterhes
0

Írta: and

Sokan alig várják, hogy várandósságuk alatt végre ne gyümölcsöt és zöldsé

Sokan alig várják, hogy várandósságuk alatt végre ne gyümölcsöt és zöldséget kelljen nassolniuk, hanem a babavárásra hivatkozva átválthassanak csokira és sütikre. Holly Madison viszont terhesen sem szeretne lemondani az egészséges életmódról.

A Playboy villából ismert 32 éves modell, tévés személyiség és sorozatszínésznő immár az ötödik hónapban van, de – ahogy a közelmúltban egy külföldi lap munkatársának elmondta – egyelőre a várandósság árnyoldalait nem tapasztalta meg.

„Eddig minden sokkal könnyebb és kellemesebb, mint amire számítottam. Nincsenek rosszulléteim, és az első hetekben hányingerrel sem küzdöttem. Szerencsés kismama vagyok, az már biztos” – mondta.

Majd hozzátette, kívánósnak sem igazán mondaná magát. „Nem ébredek fel az éjszaka közepén, és csokis sütikkel sem tömöm magam. De ez talán tudatos, hiszen nem akarom elengedni magam, hogy aztán majd hónapokig küzdjek a régi alakom visszanyeréséért” – árulta el.

holly2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Elmondása szerint egyetlen dolgot kíván, de azt folyamatosan. „Az áfonyát bárhol, bármikor, bármilyen mennyiségben tudom fogyasztani. Áfonyás muffint és smoothies-t készítek otthon, de ezeket nem édesítem túl. Így szerencsére kismamaként sem mondok le az egészséges nasikról” – mesélte.

A General Hospital és a Helyszínelők című sorozatokban is felbukkant sztár egyébként nem változtatott számottevően az étrendjén, továbbra is sok friss zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. „Néha elgyengülök, és egy kis adag sültkrumpli is lecsúszik. De jó okom van rá, hogy ezt miért engedem meg magamnak: remekül eltelíti a gyomrom” – mondta.

A rendszeres mozgást várandósan sem hagyta abba: továbbra is imád táncolni, illetve kismamáknak készült jóga- és Pilates DVD-kről végez gyakorlatokat. „Minden nap próbálok mozogni egy kicsit otthon, hogy majd nagy pocakkal is fitt és egészséges lehessek” – árulta el.

Holly lassan már elkezdi beszerezni a kicsi ruháit és játékait, és talán lassan a babaszoba színét is kiválasztja. „Még nem tudjuk, hogy kisfiunk vagy kislányunk lesz-e, de én már alig várom, hogy biztosat tudjunk. A névválasztásról pedig annyit, hogy én mindenképpen különleges, ritka nevet szeretnék majd adni a picinek” – árulta el. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X