Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el a hercegnő titkait! Így őrzi alakját Grace Kelly unokája

Lesd el a hercegnő titkait! Így őrzi alakját Grace Kelly unokája

diétadivatszépségsztár
0

Írta: and

Ha eddig még nem tetted volna, gyorsan jegyezd meg Charlotte Casiraghi nevét! A 26 éves szépség ugyanis nemcsak az&

Ha eddig még nem tetted volna, gyorsan jegyezd meg Charlotte Casiraghi nevét! A 26 éves szépség ugyanis nemcsak azért szeretne a lapokban szerepelni, mert ő Grace Kelly unokája, hanem ígéretes modellkarrierjének köszönhetően is.

Miután neves magazinokban pózolhatott, és a 2011. szeptemberi Vogue francia kiadásának címlapját is magáénak tudhatta, 2012 tavaszán ismét rá figyelt a divatvilág és a divatot követők közössége: Charlotte ugyanis a Gucci új kollekciójának arca lett.

A gyönyörű hercegnő persze kikéri magának, hogy ő csak egy újabb Gucci-modell lenne. Kapcsolata a divatházzal egyébként sem új keletű: már jó ideje a Gucci kreatív igazgatója, Frida Giannini tervezi a lovaglóruháit. Ezek exkluzív darabok, tehát csak neki készülnek – a boltok polcaira nem kerülnek ki.

Charlotte egyébként sokak szerint túl intelligens a modellkedéshez, hiszen filozófiai- és médiatanulmányokat is folytatott, illetve kötelező megjelenései és utazásai során állítólag széleskörű tájékozottságra és műveltségre szert tett. 

charlotte2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

És bár megtehetné, hogy mindenből csak a legjobbat és legdrágábbat fogyasztja, a hercegnő nem tartja magát válogatós típusnak, és ez elmondása szerint a diétájára is igaz. Nem az ételek árára helyezi a hangsúlyt, hanem a változatosságra, a kiegyensúlyozottságra, és persze arra, hogy ő maga ezután is egészséges maradjon. 

A francia, mexikói, olasz, német, monacói, holland, spanyol, angol, ír, skót és amerikai felmenőkkel is rendelkező szépség egy korábbi interjújában elárulta, hogy kislánykora óta odafigyel a súlyára.

Charlotte már nagyon korán megtanulta, hogy egy hercegnőnek mindig adnia kell a megjelenésére és a külsejére. „Mindig is megnéztem, mit eszem, illetve mi van a címkékre írva. Nem azért, mert a vékonyságot hajszolom, hanem mert egészséges szeretnék maradni” – nyilatkozta.

Grace Kelly unokája nem hisz abban, hogy léteznének kimondottan káros ételek. „Szerintem az a titok nyitja, hogy mindenből szabad egy kicsit engedélyezni magunknak, ha szükségünk van rá, de a mértéktartásról ne feledkezzünk meg” – mondta.

A gyönyörű sztárnak nem is kell lemondania semmiről, hiszen igazi örökmozgó, így a többlet kalóriákat szinte azonnal le is dolgozza. Nagyon szeret úszni és futni, de a műugrás is a kedvenc mozgásformái közé tartozik.

„Emellett imádok síelni és snowboardozni, de az igazi szenvedélyt a lovaglás jelenti számomra. Heti egy edzésem van, de igyekszem annyi időt tölteni az istállóban, amennyit csak tudok. Mindig megnyugtat, és jó érzésekkel tölt el, ha a lovak közelében lehetek” – árulta el.

Charlotte divattippje:

Mindig jól akarsz kinézni? Akkor kövesd a hercegnő tanácsát: ötvözd a komolyabb ruháidat bohókás kiegészítőkkel, csipkével, vagy akár különböző színekkel, így nem fogsz az életkorodnál idősebbnek kinézni, és garantáltan sokan megfordulnak majd utánad.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X