Főoldal > AKTUÁLIS > Szerinted is fogyott? Friss bikinis fotók Demi Moore lányáról

Szerinted is fogyott? Friss bikinis fotók Demi Moore lányáról

cigidiétasztár
0

Írta: and

A legtöbb színésznőről és sztárcsemetéről szinte azonnal felkerül néhány fotó az

A legtöbb színésznőről és sztárcsemetéről szinte azonnal felkerül néhány fotó az internetre, ha felszednek pár kilót, vagy esetleg látványosan lefogynának – Rumer Willisszel sokak szerint épp az utóbbi történt.

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lányát október végén Cancunban fotózták le, ahol barátaival bulizott át egy hétvégét. Természetesen fürdőruhában élvezte az október végi napsütést és jóképű barátja társaságát.

Így nem is volt nehéz észrevenni, hogy alakja valóban irigylésre méltó: a 24 éves híresség hasa lapos, combjai és vádlijai formásak, karjai vékonyak, illetve láthatóan fitt, energikus, és kirobbanó formában van. 

A fiatal színésznő fittségét ellensúlyozta, hogy többször is rágyújtott, illetve amikor épp nem dohányzott, akkor üvegből itta a pezsgőt. Talán ezért suttogják róla a háta mögött, hogy igazából az úgynevezett „3C diétán” van, ami a cigaretta, kávé (coffee) és kokain (cocaine) kezdőbetűiből tevődik össze.

rumer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Rajongói szerint viszont csak arról van szó, hogy Rumer nagyon tud bulizni, és megtanulta, hogy olykor muszáj ilyen féktelen partikon kiengednie a stresszt. Ezt persze nem mindenki tartja helyesnek, de a híresség láthatóan nem foglalkozik mások véleményével.

Alighanem a diétázásról is megvan a saját, határozott elképzelése, amihez tartja is magát. Nemrég például Los Angelesben vacsorázott a barátaival, és miután megrendelte a sushi-ját, kipiszkálta belőle a rizst, és csak a halat ette meg.

Egy külföldi weboldal értesülései szerint valaki megkérdezte tőle, hogy allergiás-e bármire, mire Rumer azt válaszolta, hogy igen, a szénhidrátokra. Ezzel alighanem arra utalt, hogy a legtöbb hírességhez hasonlóan ő is alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ.

Mások szerint viszont azért dobott le viszonylag gyorsan jó néhány kilót, mert édesanyjával a mai napig nem tudta rendezni ellentéteit. „Demi még mindig maga alatt van, mert Ashton a válásuk után Mila Kunisszal kezdett randizni, ezért a lányaival sem találja a közös hangot” – árulta el a család egyik közeli ismerőse egy külföldi lapnak.

Rumer az utóbbi időben állítólag nem is beszélt a mamájával, ami mindkettőjüket megviseli. Nemrég viszont újra felvették egymással a kapcsolatot, és dolgoznak azon, hogy helyre billentsék a viszonyukat – méghozzá Rumer pasijának, Jayson Blairnek a közbenjárásával, aki szeretné, ha kedvese minél előbb rendezné kapcsolatát híres anyukájával.

Rumer és a kókuszvíz

A 24 éves sztár szépsége és alakja megőrzése érdekében állítólag sok kókuszvizet iszik, ami remekül hidratál, revitalizál és a fogyást is segíti. Ráadásul egy pohárnyi kókuszvízben csak 50 kalória van, amit kedvenc mozgásformánkkal percek alatt le lehet mozogni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X