Főoldal > AKTUÁLIS > Koplal, és túl sokat edz? Íme az igazság a sztárkismama szuper alakjáról

Koplal, és túl sokat edz? Íme az igazság a sztárkismama szuper alakjáról

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Sokan megcsóválják a fejüket, ha egy kisgyerekes anyuka néhány héttel a szülés után

Sokan megcsóválják a fejüket, ha egy kisgyerekes anyuka néhány héttel a szülés után már remek formában van. Sőt, jó néhányan csodamódszerekről suttognak, míg mások szerint az ilyen látványos eredmény hátterében valószínűleg túl szigorú diéta, illetve megerőltető edzésprogram áll.

Vanessa Minnillóról, vagyis férjezett nevén immár Vanessa Lachey-ról is azt beszélik Hollywoodban, hogy nem riad vissza a fent említett módszerektől azért, hogy minél gyorsabban visszanyerje a terhessége előtti alakját.

A modellként, színésznőként és tévés személyiségként is ismert sztár eddig nem reagált a pletykákra, de nemrég úgy döntött, egy külföldi magazinnak elmondja, mi az igazság a szülés utáni gyors fogyását illetően.

A 32 éves híresség először arról beszélt, hogy bár tényleg leadott néhány kilót az elmúlt két-három hónapban, a terhesség előtti vonalait még messze nem nyerte vissza. „Előnyösen öltözködöm, tehát mindig tudom, mit mivel viseljek, hogy eltakarjam a problémás területeket” – mondta.

vanessa2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A média és az emberek sokszor azt várják a modellektől, színésznőktől, hogy gyorsan lefogyjanak a szülés után, de be kell vallanom, hogy ez még nem sikerült nekem sem. Próbálgattam már a régi farmereimet, de még mindig a kismamanadrágjaimat hordom. Szerintem a legtöbb anyukának szüksége van egy negyedik trimeszterre, mielőtt visszanyerné az alakját” – tette hozzá.

Vanessa mindig is nagyon aktív lány volt, aki a terhessége során sem lazsált: általában sétált, gyalogolt, vagy lift helyett a lépcsőt választotta, hogy valamelyest edzésben maradjon. „Az, hogy a várandósságod alatt mennyire vagy aktív, utána is sokat jelent” – vélekedett.

Majd hozzátette, ő mindenkinek azt tanácsolná, hogy nem kell azon aggódni, ha kimarad egy-két edzőtermi látogatás, vagy még mindig nem ment le 2-3 kiló. A lényeg szerinte csak a mozgás.

„Amióta megszületett a kisfiam, szívesen megyek sétálni vele és a férjemmel, Nickkel. Ezeket az alkalmakat nagyon élvezem, és szerintem nagyban hozzásegítenek ahhoz is, hogy visszanyerjem az alakom” – mondta.

Ami pedig a helyes táplálkozást illeti, Vanessa is úgy gondolja, mindent ehet, de a mértéktartásról nem feledkezik el. „Olykor persze becsúszik valami egészségtelenebb étel, de akkor sem esem kétségbe. Tudom, hogy a baba mellett nem egyszerű mindig egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni, de azért én is erre törekszem” – mondta.

Vanessa karácsonya

A modell-színésznő életében ez lesz az első olyan karácsony, amit a kisfiával tölthet. „A férjem és én már nagyon vártuk a babát, és boldogok vagyunk, hogy végre megérkezett. Így ez a karácsony biztosan sokkal szebb lesz, mint az eddigiek” – árulta el a sztár.

Nézd meg, milyen edzéstervvel készült Vanessa az esküvőjére. Kattints ide!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X