Főoldal > AKTUÁLIS > Kínos fotó miatt magyarázkodik a híres színésznő

Kínos fotó miatt magyarázkodik a híres színésznő

fotósztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbb színész és színésznő elképesztően hiú, ezért elég érzé

A legtöbb színész és színésznő elképesztően hiú, ezért elég érzékenyen reagálnak a külsejüket illető kritikákra, illetve a róluk nyilvánosságra kerülő előnytelen felvételekre. Jennifer Lawrence viszont nem kapott sírógörcsöt, és nem is viharzott ki a felvételről, amikor egy amerikai tévéshow-ban a műsorvezető szembesítette őt egy igencsak kínos fényképével.

A 22 éves színésznőt még novemberben kapta lencsevégre egy lesifotós, Hawaii-i nyaralása alatt. Világoskék bikinijében Jennifer tényleg nem élete legjobb formájában látható, bár hozzá kell tennünk, hogy egyáltalán nem duci, és nem is néz ki rosszul. Csak épp a feneke tűnik problémás területnek, elsősorban a narancsbőr miatt.

A Napos oldal, Az éhezők viadala és az X-Men: Az elsők című mozik sztárja biztosan látta már a fotót korábban is, mindenesetre a tévéshow-ban viccelődve reagált a képre, amivel a hallgatóságot is megnevettette.

„Ez nem az én fenekem, és nem is vállalok érte felelősséget. Ez egy 90 éves popó, amit rámontíroztak a testemre, és most úgy néz ki, mintha ez az én hátsó felem lenne” – állította nevetve.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Monk, a Médium és a Döglött akták című sorozatokban is feltűnt szépség hozzátette, hogy gyakran nincs megelégedve magával a róla készült felvételeken, mert nem tartja magát a világ legjobban fotózható színésznőjének. „Gyakran úgy nézek ki, mint aki fel van puffadva” – mondta.

Jennifer egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy nem szeretne szerepei kedvéért szigorú diétákba kezdeni. Ennek némiképp ellentmond, hogy később, az X-Men: Az elsők című mozira való felkészülés során ezt mégis bevállalta. „Szörnyű volt. Öt hónapig éhes voltam, ezért még mindig bosszús vagyok” – mondta a forgatás befejezése után a sztár.

Mások szerint viszont nem éhezéssel, hanem proteindús étrenddel és rengeteg edzéssel érte el, hogy vékony, mégis nőies lett a teste a vásznon. A színésznő James Duigan személyi edző irányításával végzett kardió- és súlyzós gyakorlatokat, amik állítólag annyira megemelték a már emlegetett hátsó felét, hogy jelmezét is újra kellett tervezni.

Az éhezők viadalára egy komplexebb edzéstervvel készült fel: reggelente ügyességi- és medicinlabdás gyakorlatokat végzett, illetve futott és sprintelt. Majd íjászat következett, újabb ügyességi gyakorlatokkal, esténként pedig szobabiciklire pattant, hogy még egy kicsit kardiózzon.

A film miatt alacsonyabb kalóriatartalmú ételekre váltott. Edzője azt javasolta, hogy rendeljék egy ételszállító szolgálattól a reggelit, ebédet és a vacsorát, mert ezzel kontrollálják a kalóriákat, és azt, hogy a sztár egy-egy étkezésnél más táplálékok irányába csábuljon el.

Jennifer a hétköznapokon nem diétázik, sőt, ha kedve támad, a csokoládét is megeszi aktuális szállodai szobája minibárjából. „Nem fogyókúrázom, de sokat mozgok. Mivel két bátyám van, a fiús sportok nem állnak távol tőlem: régebben hokiztam, kosárlabdáztam és baseballoztam is” – mesélte egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X