Főoldal > AKTUÁLIS > Titokban ment férjhez a világszép színésznő

Titokban ment férjhez a világszép színésznő

diétaházasságsztár
0

Írta: and

A világ egyik leghíresebb sztárpárja alighanem megunta, hogy mindenki arról kérdezgeti őket, mikor há

A világ egyik leghíresebb sztárpárja alighanem megunta, hogy mindenki arról kérdezgeti őket, mikor házasodnak már össze, ugyanis külföldi lapértesülések szerint végre kimondták egymásnak a boldogító igent.

Angelina Jolie és Brad Pitt a mesés Turks- és Caicos-szigetekre utaztak az ünnepek előtt gyerekeikkel, ahol állítólag karácsonykor került sor a kis, családias hangulatú esküvőre. Egy brit lap azt írja, a sztárpár három saját- és három örökbefogadott csemetéjén kívül Brad szülei és testvérei is jelen voltak a paradicsomi környezetben megrendezett szertartáson. 

És bár a színészpár cikkünk születésének pillanatáig nem erősítette meg, hogy tényleg egybekeltek volna, külföldi újságok mégis biztosak ebben. Nemcsak azért, mert a sztárpár áprilisban bejelentett eljegyzése után egyre többször jelentek meg olyan hírek, melyek szerint titokban már össze is házasodtak, hanem azért is, mert november végén a színésznő stylistja betért a híres ékszerész, Neil Lane üzletébe, ahonnan gyűrűkkel távozott.

angelina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ezzel csaknem egy Brad Pitt azt nyilatkozta, hogy hamarosan elérkezik az esküvő ideje. A színész elmondta, hogy gyerekeik egyre türelmetlenebbül kérdezgetik őket arról, mikor kelnek már egybe, és mivel immár kedvese és ő is elszánták magukat, a szertartás nem is várathat sokáig magára.

Angelina Jolie egyébként biztosan odafigyelt arra, hogy menyasszonyként is remek formában legyen. Mivel az utóbbi hónapokban megőrizte vékony alakját, diétáznia valószínűleg nem kellett, inkább több mozgással készülhetett az esküvőre.    

A 173 cm magas színésznő elég aktív életet él, ugyanis sokat szaladgál hat gyermeke után, de ha ideje engedi, az edzőtermet is örömmel látogatja, különösen, ha ezt éppen aktuális filmszerepe is megköveteli. Olyankor általában karjait és combjait formálja, de erőnlétét is tökéletesíti – elsősorban kardió gyakorlatokkal.

A világsztár a hétköznapokon speciális edzőcipőt hord, mely nagyban segíti comb- és fenékizmainak megdolgoztatását. Így a napi rohanást tulajdonképpen még hatékonyabb testformálásra és kalóriaégetésre tudja felhasználni. A cipő talpa ráadásul úgy van kialakítva, hogy akkor is dolgoztatja viselője izmait, ha éppen álldogál valahol.

Korábban arról is sokat olvashattunk különböző lapokban, hogy Angelina nem figyel kellően önmagára, sőt, olykor csak napi 600 kalóriát visz be a szervezetébe, aminek következtében egy évvel ezelőtt testsúlya 45 kiló alá csökkent.

A híresség viszont azt állítja, mindent megtesz azért, hogy a rendszeres, kiegyensúlyozott táplálkozást a mindennapjai részévé tegye, és igenis odafigyel az egészségére. Hiszen jól tudja, hogy nemcsak önmaga miatt, hanem gyerekei és férje kedvéért is egészségesnek és fittnek kell maradnia.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X