Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sokat mutatott magából a híres modell

Túl sokat mutatott magából a híres modell

edzésfitneszmodell
0

Írta: and

A modellek általában pontosan tudják, milyen méretű ruhákra van szükségük, hiszen az ölt&ouml

A modellek általában pontosan tudják, milyen méretű ruhákra van szükségük, hiszen az öltözködés is a hivatásukhoz tartozik. Ám úgy tűnik, Lily Cole tengerparti kikapcsolódása során nem figyelt erre: bikinifelsőjét is csak szemmérték alapján választhatta, aminek meg is lett az eredménye.

A pánt nélküli ruhadarab ugyanis úgy döntött, nem marad a helyén, és egyfolytában csúszkált a modell-színésznőn, olykor túl sokat mutatva viselőjéből a kíváncsi tekinteteknek és a közelben ólálkodó lesifotósok kameráinak.

Lily-t viszont láthatóan nem zavarta a bikinifelső csúszkálása, sem pedig a fotósok közelsége: nevetgélve vett tudomásul mindent. Pirulás helyett pedig inkább megmasszírozta kedvesét, a Twitter alapítójaként is ismert Jack Dorsey-t.

A pletykák szerint Lily tavalyi szakítása után kezdett találkozgatni Jackkel, aki a tenyerén hordozza, és mindig meglepi őt valamivel. Legutóbb például erre a kis kiruccanásra vitte magával kedvesét, a sztárok egyik kedvenc üdülőhelyére, St. Bartsra, ahol most is napozásra, strandolásra alkalmas az időjárás.

lily2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A 25 éves modell-színésznő nemcsak napfürdőzésre és úszásra használta ki a nyaralást, hanem olykor egy kicsit egyedül maradt, és meditált is. Ez azért fontos számára, mert testét, lelkét és szellemét egyensúlyban tartja, illetve a különböző technikák segítségével megtanult bárhol, bármikor ellazulni.

Lily-t mindig is érték kritikák vékony alakja miatt, de a modell azt mondja, nem éhezéssel őrzi vonalait. „Mindig eleget eszem, sőt, néha kicsit túlzásba is viszem a mennyiségeket, de egészségesen étkezem. Az utóbbi időben különben sem vagyok már olyan vékony, mint amilyen mondjuk négy-öt éve voltam” – nyilatkozta korábban.

Majd hozzátette: az edzés is fontos számára, de elfoglaltságai miatt nem tud minden nap sportolni. „A feladataimtól függ, hogy mikor milyen mozgásformát választok. Szeretek futni, de nagy kedvencem a jóga és a Pilates is” – nyilatkozta korábban.

A modell azt sem titkolja, hogy nem volt mindig ilyen aktív lány. „Akadtak olyan időszakok az életemben, amikor semmit sem csináltam, de sokkal jobban érzem magam a bőrömben, ha mozgok. A testem endorfint termel, én pedig boldogabb leszek, és ez fantasztikus” – mondta.

Lily frissességének titka

A modellt különleges szépsége mellett sokan azért is csodálják, mert rendszerint friss és üde arccal szerepel a róla készült fotókon. Lily egy külföldi magazinnak elárulta szépségtitkát: „A leggyakrabban csak szájfény, arcpirosító és szempillaspirál van rajtam. Alapozni ritkán szoktam, de ha már ezt teszem, mattító hatású alapozót használok” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot, dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X