Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepődtél? Ő az egyik nagy divatmárka új arca

Meglepődtél? Ő az egyik nagy divatmárka új arca

diétadivatsztár
0

Írta: and

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x] Vanessa Paradis-ról nem hallottunk t

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Vanessa Paradis-ról nem hallottunk túl sokat, amióta Johnny Deppel véget ért a szerelmük, ám a francia modell és színész-énekesnő most egy sokak számára meglepő felkérés elfogadásával hívta fel magára a figyelmet: ő lett a H&M új, környezetbarát kollekciójának reklámarca.

Az immár 40 éves, de még mindig elképesztően csinos sztár magabiztosan pózolva viselte az újrahasznosított poliészterből és bio pamutból készült darabokat a fotózáson. És bár korábban a Chanelhez kötődött, szerinte a H&M Conscious kollekcióját is hitelesen reklámozhatja.

„Tetszik, hogy egy ilyen kollekció részese lehetek. Egyébként a hétköznapokon is próbálok tudatosan vásárolni, a vintage darabok pedig fontos elemei a ruhatáramnak” – írta sajtóközleményében. Majd hozzátette, hogy nagyon szereti a ruhákat, de ezeket nemcsak megveszi és beakasztja a gardróbjába, hanem használja, sőt, később újra felhasználja kedvenceit.

vanessa2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A divatház tehát a fenntarthatóság jegyében képzeli el a jövőt – a kollekció darabjai márciustól lesznek elérhetőek az interneten és bizonyos H&M üzletekben. Vanessa is előretekint: a szakítás után két gyermekére koncentrál, és önmagára is több figyelmet tud fordítani.

Az újrakezdésben pedig nagy szerep jut annak a tulajdonságának, hogy mindig mindenben megpróbálja a jó dolgokat látni. Korábban, amikor plasztikákról kérdezték, vagy arról, miért nem csináltat hézagos első fogai helyett hollywoodi mosolyt magának, nevetve így válaszolt: „Mivel nem Los Angelesben dolgozom, nem érzem fontosnak ezeket a dolgokat. A fogaimmal pedig remekül tudok vizet szürcsölni, szóval szerintem hasznosak” – mondta.

A színésznő természetessége az étrendjét és az edzésmódszereit tekintve is megmutatkozik. Számára nem az a legfontosabb, hogy még vékonyabb legyen – erre nincs is szüksége –, hanem elsősorban egészségét és fittségét szeretné megőrizni.

„Ma már sokkal jobban figyelek magamra, mint korábban. Sok-sok év után végre sikerült letennem a cigit, kb. 6 éve. Erre nemcsak az énekhangom megőrzése miatt volt szükség, hanem azért is, mert az egészségem nagyon fontos számomra” – mondta.

Majd hozzátette, a táplálkozására is ügyel, és igyekszik ebben is jó példát mutatni a gyerekeinek. „Emellett persze edzek is. Nem sokat, de valamennyit szinte minden nap sportolok. Néhány éve felfedeztem a jógát, ami a futás mellett nagy kedvencem lett” – árulta el egy interjúban.

Vanessa edzéstippje

A csinos sztár napjai rendszerint túlságosan zsúfoltak ahhoz, hogy egy-egy edzés is beleférjen, ezért átszervezte egy kicsit a napirendjét: korán kel, hogy reggel 7-re már az edzőteremben lehessen. „Ha korán mész edzeni, testben és lélekben is felébredsz, arról nem is beszélve, hogy ha éhgyomorral sportolsz, a szervezeted a kalóriákat is intenzívebben égeti” – mondta a modell-színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X