Főoldal > AKTUÁLIS > A szívünk hercegnője – Ezért szeretjük Kate Middletont

A szívünk hercegnője – Ezért szeretjük Kate Middletont

csizmadivatsztár
0

Írta:

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x) Utazás kiállítás március első h&

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

Ékszert tervezett

Kate a művészeti diploma megszerzése után a Jigsaw nevű divatcégnél kezdett dolgozni. (Igazi divatfanként imádta a munkáját, a cégnél töltött idő alatt még egy saját gyermekkollekció elindításával is kacérkodott.) Amellett, hogy ígéretes fiatal tervezők kollekcióit népszerűsítette, maga is tervezett ékszereket. Az akkoriban viszonylag olcsón árult bizsuk ma már horribilis áron érhetőek el a neten. Sajnos az őt körülvevő egyre nagyobb sajtóérdeklődés végül teljesen ellehetetlenítette a munkáját, ezért kilépett.

kate2.jpg ()Diktálja a divatot

Kate legalább annyira divatdiktátor, mint hercegné: a brit Daily Telegraph napilap 2006-ban a Legígéretesebb újonc címmel tüntette ki öltözködését, egy évvel később a Tatler és a Vanity Fair magazinok szerkesztői beválasztották őt az év tíz legnagyobb divatikonja közé, az amerikai People magazin olvasói pedig többször is beszavazták a világ legszebb hírességei közé. Ráadásul Kate még az esküvő után sem hallgat a királyi stylistok tanácsaira, ő inkább a maga ízlése után megy. Valószínűleg a terhessége alatt komolyan befolyásolni fogja az aktuális kismamadivatot is. Sarah Burton – aki Kate káprázatos esküvői ruháját tervezte – már akkor úgy nyilatkozott, amikor nyilvánosságra került, hogy a hercegnő babát vár, hogy szívesen megálmodná a kismamaruha-kollekcióját. Sarah azonban nem az egyetlen jelentkező: Victoria Beckham is örömmel készítené Kate szettjeit.

Csizmafan

Kedvenc tervezője a brazíliai születésű Daniella Issa Helayel, az Issa divatház tervezője, akinek munkásságáért Madonna, Keira Knightley, Scarlett Johansson és Kate Moss is odavannak. kate3.jpg ()Ugyanakkor a „tömegdivatot” sem veti meg: rendszeresen mutatkozik 5–10 000 forintnyi fontért árusítot Top Shop ruhákban. Kedvenc színe a kék, gyengéi a kalapok. A fejfedőtervezők közül a favoritja Philip Treacy, aki Lady Gaga és Sarah Jessica Parker gigantikus kalapjaiért felelős. És bár nyilvános szereplésekkor köröm-cipőben tipeg, ha tehetné, mindig csizmában járna.

True Love story

Kate a St. Andrews-i Egyetemen töltött évek során találkozott Vilmos herceggel. Akkor még a közös lakótársaik sem gondolták volna, hogy a két haver valaha egymásba szeret. Ám amikor a barátságból szerelem lett, kénytelenek voltak feladni a közös „otthont”, a média ugyanis kíméletlen hadjáratot indított ellenük. Még a legszebb szerelmi sztorikon is lehet fekete folt: 2007-ben közös svájci vakációjukon meghozták a nagy döntést, és útjaik különváltak. William úgy érezte, túl fiatal még az elköteleződéshez, és a katonai karrierjére akart koncentrálni, Kate pedig bizonyos akart lenni abban, hogy nem fecsérli az érzelmeit olyasvalakire, aki nem vesz őt komolyan. Fél éven át tartott a mosolyszünet – ezalatt mindketten rájöttek: nem élhetnek egymás nélkül. Ezzel pedig Kate kénytelen volt az udvari protokollt is megtanulni. Bár sosem volt ínyére az udvari hajlongás, a fontos eseményeken mindig ott volt William mellett. Kate egyébként úgy emlegeti férjét, mint egy „nagyszerű tanárt”, aki bevezette őt a királyi család mindennapjaiba.

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X