Főoldal > AKTUÁLIS > Egy éjszaka alatt megváltozott az Oscar-díjas színésznő

Egy éjszaka alatt megváltozott az Oscar-díjas színésznő

hajszínésznőtáplálkozás
0

Írta: and

Bár a február 24-én éjjel rendezett Oscar-gálán még mézszőke árnyalatú

Bár a február 24-én éjjel rendezett Oscar-gálán még mézszőke árnyalatú tincsekkel jelent meg, másnap reggel már fekete hajjal kapták lencsevégre Jennifer Lawrence-t. A legjobb női főszereplő díjával jutalmazott színésznő Beverly Hillsben, a Rossano Ferretti szalonban járt, ahol szakértő kezekre bízta frizuráját.

Miután végzett, a 22 éves világsztár mosolyogva lépett ki az üzletből. És bár fáradt szemeit sötét napszemüveggel takarta, maradt energiája arra is, hogy a fotósokat és a bámészkodókat is üdvözölje egy mosollyal, mielőtt egy várakozó autóba szállva távozott volna a helyszínről.

Jennifer új frizurája sokakat meglepett, de a színésznő nem az Oscar-díja miatt, vagy hirtelen szeszélyből festtette sötétebbre tincseit, hanem azért, mert Az éhezők viadala: Futótűz című mozi néhány jelenetét újra kell forgatnia. Abban a filmben pedig fekete hajjal játssza Katniss Everdeen szerepét.

A híresség nemcsak új hajszínével szerzett sokaknak meglepetést, hanem azzal is, hogy az Oscar-gála előtt nyíltan beszélt arról, mennyire éhes, ugyanis a nagy készülődés közepette már nem maradt ideje enni.

jlawrence2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

És bár nem híve az önsanyargatásnak, egy filmszerep kedvéért mégis képes volt visszafogni magát az étkezésben. „Az X-Men: Az elsők forgatásán öt hónapig folyamatosan éhes voltam, ezért még mindig bosszús vagyok” – mondta a forgatás befejezése után a sztár.

Mások szerint viszont nem éhezéssel, hanem proteindús étrenddel és rengeteg edzéssel érte el, hogy vékony, mégis nőies lett a teste a vásznon. A színésznő James Duigan személyi edző irányításával végzett kardió- és súlyzós gyakorlatokat, amik állítólag annyira megemelték a fenekét, hogy jelmezét is újra kellett tervezni.

Az éhezők viadalára viszont már egy komplexebb edzéstervvel készült fel: reggelente ügyességi- és medicinlabdás gyakorlatokat végzett, illetve futott és sprintelt. Majd íjászat következett, újabb ügyességi gyakorlatokkal, esténként pedig szobabiciklire pattant, hogy még egy kicsit kardiózzon.

Az éhezők viadala miatt alacsonyabb kalóriatartalmú ételekre váltott, és a három főétkezésre szánt menüjét edzője javaslatára egy ételszállító cégtől rendelték. Így kontrollálhatták a kalóriákat, és azt, hogy a sztár ne csábuljon el egy-egy étkezésnél más finomságok irányába.

És bár egy-egy filmszerepre még jobb formába hozza magát, Jennifer sokszor nincs megelégedve a róla készült fotókkal. Szerinte gyakran úgy fest, mintha fel lenne puffadva a képeken, és az is zavarja, hogy narancsbőrétől nem tud tartósan megszabadulni.

Pedig azt mondja, életmódját tekintve szinte mindent elkövet azért, hogy egészségesen éljen, mindig is a mértékletesség és a rendszeres mozgás híve volt. Mivel két bátyja van, a fiús sportok nem állnak távol tőle. „Régebben hokiztam, kosárlabdáztam és baseballoztam is” – árulta el egy régebben adott interjújában.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X