Főoldal > AKTUÁLIS > Gyönyörű kismama: megmutatta pocakját a népszerű színésznő

Gyönyörű kismama: megmutatta pocakját a népszerű színésznő

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

A hollywoodi sztárok egy része 30 felett, vagy csak a negyedik ikszen túl vállal először babát, de Evan Rachel

A hollywoodi sztárok egy része 30 felett, vagy csak a negyedik ikszen túl vállal először babát, de Evan Rachel Wood a jelek szerint nem szeretne ezen kolléganői nyomdokaiba lépni. A gyönyörű színésznő és kedvese, Jamie Bell ugyanis néhány hete bejelentették, hogy első gyermeküket várják.

A kicsiről egyelőre annyit lehet tudni, hogy valószínűleg nyáron jön majd a világra, de a színész házaspár igyekszik a lehető legkevesebbet beszélni róla. A True Blood bájos sztárja egy ideig pocakját is rejtegette, de nemrégiben, a Sundance Filmfesztiválon úgy döntött, nem takargatja tovább magát.

Talpig feketében pózolt a fotósok előtt, megjelenése pedig egyszerre volt klasszikus és praktikus. Lovaglócsizmája valószínűleg egész napra kényelmes viseletet jelentett számára, míg fekete szövetkabátja óvta őt és kisbabáját a hidegtől.

Evan egyébként kicsit sem bánja, hogy fiatalon, mindössze 25 évesen lesz anyuka. Nála egy évvel idősebb szerelmével már most nagyon várják, hogy megszülessen a kisbabájuk, és szeretnének mindent megadni a csöppségnek.

evan2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Mi ketten összetartozunk” – mondta korábban a szépséges sztár, arra utalva, hogy párjával már 2005-ben egymásba szerettek, amikor a Green Day Wake Me Up When September Ends című dalához forgatott videoklipjében szerepeltek. 2006-ban szakítottak, de 2011-ben újra egymásra találtak, tavaly pedig az esküvő és a baba is összejött nekik.

A cinkos, A pankrátor és a Kalifornia királya című mozikból is ismert színésznő immár nemcsak kapcsolatára és önmagára, hanem a szíve alatt növekvő csöppségre is igyekszik nagyon vigyázni.

Ennek érdekében még komolyabban veszi az egészséges táplálkozást. „Eddig is lehetőleg bio zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztottam, de most még jobban figyelek arra, mi kerül a tányéromra. Arra is törekszem, hogy több vitamint vigyek be a szervezetembe” – mondta a közelmúltban a sztár.

Evan a mozgást sem hanyagolja el. Ő is egyetért azzal, hogy a várandósság nem lehet kifogás egy egészséges kismamának: mozogni kell valamit, ami neki és a születendő bébinek is jót tesz.

„Előfordul, hogy egy-egy napom nagyon sűrű, ezért nincs időm edzeni, de arra törekszem, hogy minden nap mozogjak egy kicsit” – mondta a sztár, akit gyakran látnak férjével hosszabb sétákon Los Angelesben.      

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X