Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman nagyon megváltozott

Nicole Kidman nagyon megváltozott

sztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár Nicole Kidman egyesek szerint csak a botoxnak köszönheti, hogy most még letagadhat néhány évet, leg&

Bár Nicole Kidman egyesek szerint csak a botoxnak köszönheti, hogy most még letagadhat néhány évet, legújabb filmjében, a Grace of Monacóban alaposan meglepi majd az őt kritizálókat.

A filmből az internetre felkerült első képek tanúsága szerint ugyanis a színésznő fiatalnak, üdének és gyönyörűnek látszik, illetve sokaknak feltűnhet az is, mennyire hasonlít a filmsztárból hercegnővé avanzsált Grace Kelly-re.

A 45 éves színésznőt a királyi családból néhányan kritizálták alakítása miatt, de Nicole elmondta: neki nem volt más vágya, mint hogy a filmben visszaadja azt a tiszteletet és megbecsülést, amit Grace Kelly alakja és története iránt érez.

Mivel évek óta odafigyel az egészséges táplálkozásra, és arra, hogy eleget mozogjon, az Oscar-díjas színésznőnek nem volt szüksége szigorú diétára vagy új edzéstervre, amikor új filmje forgatására készült.

„Régóta bio élelmiszereket fogyasztok, a családommal együtt. Sok saláta és halféle kerül az asztalunkra, de olykor tésztát is eszünk. Naponta több étkezésre van szükségem, ami kis adagokat jelent, de ezekkel pont jól lakom” – árulta el egy korábban adott interjúban.

nicole2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tom Cruise ex-neje arról is híres, hogy szereti az egészségtelenebb ételeket ártalmatlanabb verziókkal helyettesíteni, például jégkrém helyett fagyasztott joghurtot vásárol gyerekeinek és önmagának, gyorséttermi hamburger helyett pedig otthon készít családjának házi hambit. Ebbe pontosan tudja, milyen hozzávalók kerülnek, és miből mennyit tesz. 

A világsztár a mozgást sem hanyagolja el: hetente többször is jár edzőterembe, ahol váltogatja a kardio és a súlyzós gyakorlatokat. Személyi edzője javaslatára a nehezebb feladatokat mindig könnyebb gyakorlatok követik nála, így később fárad el.

Ezen kívül Nicole rendszeresen megjutalmazza magát az edzések után, ami az ő esetében nem csokoládét vagy gyorséttermi kosztot jelent, hanem egy-egy olyan edzést, amit igazán élvez. Ez lehet például jóga, tánc, tenisz, biciklizés vagy úszás. „Mivel Hawaii-on születtem, a vízzel különleges kapcsolatom van. Ha csak tehetem, úszni megyek” – mondta korábban a sztár.

Keith Urban kedvese azt is jutalomnak tekinti, ha több időt tölthet a családjával. Ilyenkor együtt is eljárnak mozogni, decemberben például Sydneyben kapták őket lencsevégre, ahol egy parkban kocogtak, sétáltak és mókáztak nagyobbik lányukkal, Sunday Rose-zal.

„Nem voltunk már fiatalok, amikor a férjemmel egymásra találtunk, de azt hiszem, a negyvenes éveiben az ember már tudja, mire vágyik. Én egy olyan kapcsolatot akartam, ahol két ember nagyon mélyen szereti, támogatja egymást, és ezt meg is kaptam. Tudom, milyen szerencsés vagyok” – nyilatkozta Nicole Kidman.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X