Főoldal > AKTUÁLIS > Felismered? Nagyon megváltozott Hollywood legrosszabb stílusú sztárja

Felismered? Nagyon megváltozott Hollywood legrosszabb stílusú sztárja

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha azt a kifejezést hallod, hogy extravagáns énekesnő, Kesha biztosan az elsők közt jut eszedbe. Ezzel mi is így

Ha azt a kifejezést hallod, hogy extravagáns énekesnő, Kesha biztosan az elsők közt jut eszedbe. Ezzel mi is így vagyunk, épp ezért maradt tátva a szánk, amikor megláttuk a hírességről készült legfrissebb fotókat az interneten.

Az énekesnő virágmintás szettjét vélhetően a hatvanas évek divatja inspirálta, de remek szabása és az alsó rész rövidsége miatt mégsem tűnt ódivatúnak. A 26 éves sztár tőle szokatlan módon visszafogott sminkkel tette még természetesebbé az összhatást, dús és ápolt frizurája pedig arról árulkodott, hogy fodrásza valószínűleg nem sokkal a képek készülte előtt vette őt kezelésbe.

A korábban botrányos és sokak szerint rémes ruhaválasztásairól elhíresült hírességen most mindössze két feltűnő dolgot láthattak a fotósok és a helyszínen bámészkodók: díszes, cicaszemeket idéző napszemüvegét és vörösre lakkozott, rövid körmeit. Egy brit lap munkatársa találóan meg is jegyezte: ez a Kesha nem az a Kesha, akit évekkel ezelőtt megismert a világ.

A vagány, lázadó és elég szabadelvű énekesnő azért vélhetően nem örökre alakult át, és rajongói remélik, a dalai és szókimondó dalszövegei sem szelídülnek meg. A változás talán csak annak szólt, hogy egy új oldalát szerette volna megmutatni a Jimmy Kimmel Live show-ban, ahol lefotózták ebben a virágos szettben, április közepén.

kesha2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár lázadó természete egyébként nemcsak zenéje és furcsa öltözködése révén mutatkozik meg, hanem az étrendjét illetően is. Kesha korábban elárulta, hogy a vegetarianizmus híve, de hosszú ideig sem a rendszerességre, sem a cukorkák és egyéb édességek kerülésére nem fordított kellő figyelmet.

Ezért az elmúlt években még gyakran láthattuk őt bővebb cuccokban, melyekkel hasán, csípőjén és combjain lévő pluszkilókat próbálta takargatni. Olykor pedig villámdiétáktól remélte a megoldást súlyfeleslege ellen, de persze ezek nem vezettek tartós eredményre.

„Volt olyan nap, hogy csak néhány szem diót és mogyorót ettem, meg zöldségeket, tofut és cukorkát. Borzalmas volt, és folyton éhesnek éreztem magam” – árulta el egy interjúban. Majd hangsúlyozta: ennek az időszaknak vége, manapság már sokkal jobban figyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

„Tudatosabb lettem. Meg kellett értenem, hogy a testem nem működik jól, ha nem törődöm vele megfelelően. Ezért próbálok figyelni a rendszerességre, és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszak. Emellett sok vizet és zöld teát iszom” – emelte ki az énekesnő.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, Kesha rengeteget táncol, amivel remekül formában tartja magát. Mivel a zene a lételeme, általában ez motiválja, de annak is örül, hogy dalaival ő is sok-sok sportolni vágyót motiválhat, szerte a világon.

Kesha és az állatvédelem

Az énekesnő nemcsak vegetáriánusként, hanem lelkes állatvédőként is ismert. „Imádom őket, és bárhol, bármikor kiállok a jogaikért, hiszen ők nem tudják magukat képviselni. A családomtól tanultam ezt a hozzáállást: a szüleim is számos kutyust fogadtak be. Ezért, ha szőrmét vagy koponyát láttok rajtam, biztosak lehettek abban, hogy nem igaziak” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X