Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Henry Cavill

A hét wellness pasija: Henry Cavill

diétagasztrosztár
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Az acélember című mozi előtt is számos filmben és sorozatban láthattad: játszott a Monte

Honnan ismerheted?

Az acélember című mozi előtt is számos filmben és sorozatban láthattad: játszott a Monte Cristo grófjában, a Trisztán és Izoldában és a Tudorokban is. A Halhatatlanok és Az igazság nyomában című filmekben pedig már főszereplőket alakíthatott.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Melyik lány tudna ellenállni ennek a szabályos arcnak, igéző tekintetnek és szexi mosolynak? Főleg, ha ezekhez a kvalitásokhoz olyan test társul, mint Henry Cavillnél. A sztár 5 hónap alatt gyúrta magát Supermanné, úgy, hogy minden reggel egy órán át edzett. Számos gyakorlatot kipróbált, többek közt sokat súlyzózott és kardiózott, és ezeket váltogatta, hogy az edzés soha ne legyen unalmas számára.

henry2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A filmre való felkészülés nemcsak abból állt, hogy gyönyörű izmokat épített magára, hanem később le is kellett fogynia. „Hirtelen felére csökkent a kalóriabevitelem, maximum 2500 kalóriát fogyaszthattam, ami nagyon megviselt. De megérte! Amikor ez a periódus véget ért, először egy hatalmas szelet almás pitét, egy doboz jégkrémet és egy pizzát faltam be” – árulta el egy interjúban.

Csillagjegye: Bika

Családi állapota: úgy tudjuk, az Agymenők szexi színésznőjével, Kaley Cuocóval randizik.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X