Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Johnny Depp

A hét wellness pasija: Johnny Depp

diétagasztrosztár
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! Honnan ismerheted? Karrierje a nyolcvanas években kezdődött, és az első pr&oacute

Két kattintásra a kalandtól!

Honnan ismerheted?

Karrierje a nyolcvanas években kezdődött, és az első próbálkozásait olyan mozik követték, mint az Ollókezű Edward, a Don Juan de Marco, Az Álmosvölgy legendája, a Csokoládé, A Karib-tenger kalózai mozik, az Alice Csodaországban és Az utazó.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Kisugárzása, vonzó külseje és szexi hangja mellett csodás testéről is szót kell ejtenünk. A színész vékony, de izmos alkatát egészséges életmóddal őrzi: mindennap hat kisebb étkezést iktat be, melyek során egészséges ételek kerülnek a tányérjára, például sok zöldség, sovány hús és gyümölcsök.

Emellett rendszeresen sportol: bemelegítésként általában fut vagy kocog, amit fekvőtámaszok, guggolások és egyéb, saját testsúllyal, és kézi súlyzókkal végzett gyakorlatok követnek. A Karib-tenger kalózai mozik kedvéért pedig kardozni is megtanult, és egyensúlyérzékét is fejlesztette, különféle ügyességi gyakorlatokkal.

johnny2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Kamaszként rettegett, hogy semmihez nem lesz tehetsége, de szerencsére kiderült, hogy téved: nemcsak színészként, hanem zenészként, producerként és rendezőként is elismerik munkáját. Arról nem is beszélve, hogy hirtelen össze sem tudnánk számolni, hány magazinban szerepelt már a legszexibb sztárpasik listáján… bizony, olyan jól néz ki, hogy mi még mindig nem hisszük el, hogy idén június 9-én 50 éves lett!

Csillagjegye: Ikrek

Családi állapota: állítólag a szexi Amber Hearddel randizik

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X