Főoldal > AKTUÁLIS > Szakított Berlusconi gyönyörű lánya

Szakított Berlusconi gyönyörű lánya

diétagasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Silvio Berlusconiról rendszeresen hallhatunk és olvashatunk a médiában, ám most lánya, Barbara került

Silvio Berlusconiról rendszeresen hallhatunk és olvashatunk a médiában, ám most lánya, Barbara került az érdeklődés középpontjába. A 29 éves szépség ugyanis kétévnyi együtt járás után szakított focista szerelmével, Alexandre Patóval.

A hírt Barbara is megerősítette, de az okokról nem beszélt. Egyesek szerint azért hozta meg ezt a döntést, mert a sportoló nem tudott ellenállni egy újságírónő, Patricia Abranavel bájainak. Mások szerint viszont egyszerűen a távolság miatt lett vége a szerelemnek – Pato ugyanis Brazíliában tervezi karrierjét és a jövőjét.

Pedig nem is olyan régen még dúlt a szerelem. A focista május végén egy olyan fotót is feltöltött az Instagramra, ahol a Corinthians csapat bajnoki kupáját tartva pólóján a következő feliratot olvashattuk: „Barbara. Igaz szerelem. Szeretlek”.

Ők ketten sokáig biztosak voltak abban, hogy kapcsolatuk a távolság ellenére is működni fog. Barbara néhány hónapja a következőket mondta Patóról: „Meglátogatom, amint tudom, 3 napot szoktam vele tölteni. Ha két ember szereti és tiszteli egymást és együtt akarnak maradni, akkor nincs lehetetlen.”

Berlusconi lánya azt is elmondta akkor, hogy mindketten nagyon elfoglaltak – számukra az érzelmi kapcsolat a legfőbb érték, de egyéni céljaikat is fontosnak tartják. „Mindketten dolgozó emberek vagyunk, de még fiatalok, most építjük a jövőnket. Teljesen rendben van, hogy az egyéni céljainkat is üldözzük, még ha áldozatot is kell hozni ezért” – tette hozzá.

barbara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A kétgyermekes anyuka számára egyébként két kisfia, a Giorgio Valaguzzától született Alessandro és Eduardo a legfontosabbak a világon, akikkel két alkalommal pózolt már a Vanity Fair magazinnak is.

A róla készült fotók arról árulkodnak, hogy a hírességnek nemcsak azért lett az élete része a sport, mert az AC Milan focicsapat igazgatósági tagjaként dolgozik, hanem alakja megőrzésében is fontos szerepet játszik a rendszeres mozgás. Hetente többször jár edzőterembe, emellett pedig rengeteget szaladgál két kisgyermeke után.

Korábban felröppentek olyan pletykák is, melyek szerint exével, Patóval annyira egy hullámhosszon voltak az ágyban, hogy még a meccsek előtt is szenvedélyes szerelmi légyottokat bonyolítottak le, ami köztudottan remekül égeti a kalóriákat.

Ami pedig az étrendjét illeti, Barbara nem koplal, és nem hajlandó kevesebbet enni csak azért, hogy valamivel vékonyabb legyen. Épp ellenkezőleg: büszke nőies vonalaira, illetve arra, hogy két gyermek után is olyan szexi, hogy bármelyik férfi megfordul utána az utcán.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X