Főoldal > AKTUÁLIS > A Facebook gyógyította ki a rákból

A Facebook gyógyította ki a rákból

betegségegészségrák
0

Írta:

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A kétgyerekes Caris Hedd-Bowent nagyon v&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A kétgyerekes Caris Hedd-Bowent nagyon váratlanul érte a hír, ám nem volt sok ideje, a kemoterápiát azonnal meg kellett kezdeni. Ekkor döntött úgy, hogy félelmeit megosztja a Facebook-on, ám a szinte azonnal özönleni kezdő visszajelzések még őt magát is megdöbbentették. Amint arról a modell hölgy beszámolt, könnyek között olvasta, milyen sokan állnak mellette, mennyi ismerős és ismeretlen ember biztatja, bátorítja kommentekben, és hogy mindez milyen sok erőt adott neki a rák elleni küzdelem során.

Miközben attól rettegett, hogy fiait talán sosem látja felnőni, folyamatosan posztolta magáról a kórházban készített képeket, és tájékoztatta ismerőseit az állapotáról. Az ezekre érkező számtalan visszajelzés tartotta benne az erőt, míg júniusban orvosai azt a váratlan jó hírt nem közölték vele, hogy meggyógyult.

Természetesen ezt a hírt is azonnal posztolta a Facebook-on, és egy strandon készült fénykép kíséretében mindenkivel tudatta, hogy legyőzte a rákot. Ezután persze özönlöttek a gratulációk, és bejegyzését több mint hatszázan kedvelték.

cancer2.jpg ()Ms Hedd-Bowen elmondta, ez az egész helyzet arra volt jó, hogy megtudta, milyen kedvesek és segítőkészek az emberek. Azóta ő is találkozott olyanokkal, akik hasonló betegséggel küzdenek, és igyekszik annyi bátorítást és segítséget nyújtani számukra, amennyit annak idején ő maga is kapott. Számtalan terve között szerepel egy rákalapítvány támogatása, egy belsőépítészeti tanfolyam elvégzése, emellett szeretne minél több időt lenni fiaival, sokat utazni, és újra szerelembe esni valakivel.

A Hodkin-limfóma a B limfociták rákos megbetegedése, leggyakoribb tünete a fájdalmatlan – főleg nyaki, hónalji vagy ágyéki – nyirokcsomó-duzzanat, fáradékonyság, teljesítőképesség-csökkenés. Legtöbbször 15 és 35 éves kor között, valamint 50 év felett alakul ki, férfiak közt gyakoribb előfordulású. Szerencsére ez egyike a legkönnyebben kezelhető rákos megbetegedéseknek, a fiatalok közül szinte valamennyien felgyógyulnak, de idősek között is 80 százalékos a gyógyulási arány.

Forrás: medipress.hu

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X