Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Russell Crowe

A hét wellness pasija: Russell Crowe

diétafitneszgasztroRussel Crowe
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Talán neked is nagy kedvenceddé vált a 2000-ben bemutatott Gladiátor című mozival, de ha ott nem

Honnan ismerheted?

Talán neked is nagy kedvenceddé vált a 2000-ben bemutatott Gladiátor című mozival, de ha ott nem is, később az Egy csodálatos elme, a Bor, mámor, Provence, a Robin Hood, A nyomorultak vagy Az acélember című filmek egyikében szinte biztos, hogy megkedvelted.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Gyakran tűnik macsónak és rosszfiúnak, ráadásul van, hogy nem tud lakatot tenni a szájára, amivel sokakat megbántott már. De olykor azt is bebizonyítja, hogy szenvedélyes természete mellett egy érző szívű férfi is, aki nemcsak a családja sorsát, hanem mások életét és a tudomány fejlődését is a szívén viseli. Például korábban kijelentette: szeretné, ha halála után az agyát tudományos célokra használnák fel.

russel2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A Gladiátorra anno csodás izmokat épített magára, amit változatos gyakorlatokkal ért el: kardiózott, bokszolt, súlyzós feladatokat és harcművészeti fordulatokat ismételt rendszeresen. Emellett a táplálkozására is odafigyelt, és igyekezett több proteint bevinni a szervezetébe. Amikor pedig felesége várandós volt a gyermekeikkel, és egy pohár bort sem ihatott, úgy döntött, ő sem fogyaszt alkoholt. Hát nem édes?

Csillagjegye: Kos

Családi állapota: nős, tavaly kibékült feleségével, Danielle-lel, akivel két kisfiuk van.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X