Főoldal > AKTUÁLIS > Bikinis fotók Michael Jackson lányáról

Bikinis fotók Michael Jackson lányáról

bikinifotógasztroMichael Jackson
0

Írta: and

Ha emlékszel még korábbi képekre Michael Jackson gyerekeiről, akkor biztosan az is rémlik, milyen bájos volt

Ha emlékszel még korábbi képekre Michael Jackson gyerekeiről, akkor biztosan az is rémlik, milyen bájos volt a pop királyának lánya, Paris. Nos, a kislányból az elmúlt évek alatt nagylány lett, már 15 éves, és bizony igazi vadóccá cseperedett!

A közelmúltban például bikinis képeket posztolt magáról az Instagramon, amivel sokakat meglepett. A képek a hawaii családi nyaraláson készültek, ahová Parist anyukája, Debbie Rowe, valamint testvérei, Prince és Blanket is elkísérték, hogy együtt ünnepeljék a karácsonyt. 

A fiatal lány élete a látszat ellenére nem csupa móka és kacagás. Bennfentesek szerint még mindig nem tudta feldolgozni édesapja 2009-ben bekövetkezett váratlan halálát, ezért kísérelt meg tavaly júniusban öngyilkosságot.

Akkoriban az első hírek túladagolásról szóltak, később viszont kiderült, hogy valóban vett be gyógyszereket, de az ereit is megpróbálta felvágni egy konyhakéssel. Ezt követően döntött úgy a családja, hogy segítséget kérnek, és a tinédzsert szakemberekre bízzák.

Paris júliustól egy Utah-i magániskolába költözött, ahol borsos havi díj – 14 ezer dollár, vagyis mintegy hárommillió forint – ellenében állandó felügyelet és különleges bánásmód várta. Az iskola állítólag azért is különleges, mert segítenek a gyerekek és fiatalok depresszióját, illetve gyászát kezelni.

Parisnak a képek tanúsága szerint jót tett a környezetváltozás, hiszen a saját maga által készített és posztolt fotókon vidámnak és egészségesnek tűnik, sőt, egy nyelvnyújtós képen játékos, vadóc és kicsit pimasz oldalát is megmutatta.

paris2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A pop királyának lánya részben talán rendszeres sporttal tesz az ellen, hogy eluralkodjon rajta a rosszkedv és a negatív gondolatok, mivel a mozgás köztudottan jó kedvre derít, és gyógyírt jelenthet számos lelki problémára.

Az iskolában valószínűleg számos lehetőség közül választhat: kipróbálhatja a csapatsportokat, de a barátnőivel is tehet nagy sétákat, illetve egyedül is mozoghat, ha úgy tartja kedve: futhat, jógázhat, de akár táncolhat is. Ha pedig Hawaii-ra utazhatott a családjával, biztosak vagyunk benne, hogy a vízi sportokat és az úszást sem hagyta ki.

Ami pedig a rendszeres, kiegyensúlyozott étkezést illeti, a magániskolában biztosan mindig figyelnek arra, hogy a diáklány egy étkezést se hagyjon ki. Korábban olvashattunk arról, hogy étkezési zavarokkal küzd, de ez minden bizonnyal már a múlté, hiszen a legjobb szakemberek felügyelnek rá, másrészt pedig nem is úgy néz ki, mint akinek bármilyen étkezési zavara volna.

Néhány érdekesség Paris Jacksonról

Paris elmondása szerint szereti a rózsaszínt, szeret hajat fonni és olvasni, illetve három cicáját és kutyusát kényeztetni. Kedvenc száma édesapjától a Smooth Criminal, de ahogy a külsejét elnézzük, az utóbbi időben valószínűleg Miley Cyrus inspirálja leginkább.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X