Főoldal > AKTUÁLIS > Ezeket a teákat idd, ha teherbe szeretnél esni

Ezeket a teákat idd, ha teherbe szeretnél esni

egészségteateherbeesésterhes
0

Írta:

Azonban az igazság az, hogy nem ritka, hogy hosszú hónapok telnek el, míg végre pozitívat mutat a teszt. A j

Azonban az igazság az, hogy nem ritka, hogy hosszú hónapok telnek el, míg végre pozitívat mutat a teszt. A jó hír az, hogy vannak olyan gyógyteák, melyek fogyasztásával nagyobb eséllyel kopogtat a gólya. Hogy melyek ezek, arról Dr. Bérczy Judit endokrinológus főorvos beszélt.

Cickafark

Az éhgyomorra fogyasztott cickafark teára sok nő esküszik, ugyanis olyan hatóanyagokat is tartalmaz, mely segíti, a normál tüszőérést, a sárgatest hormon termelődését. Lehetőleg mesterséges édesítőszer és cukor nélkül igya, mert azok befolyásolhatják a progeszteron szintjét, továbbá fontos, hogy csakis az ovuláció előtti időszakba fogyassza! A cickafark tea az egész szervezetre kifejtett kedvező hatása és a lelki sebek, tüskék gyógyírjaként szintén szolgálja a sikeres baba projectet.

Palástfű

A cickafark mellett a palástfű tea a legnépszerűbb a babára vágyó nők körében, főleg azoknál, akiknél rendszertelen a ciklus, illetve ha peteérési problémákkal küzdenek. Fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akik teherbe szeretnének esni, ugyanis segíti a méhnyálkahártya felépítését, erősíti a méhet és jó hatással van a beágyazódásra is. Teáját fogyassza naponta 2-szer az ovuláció után!

Barátcserje

„Barátcserje segítségével hamar szabályossá válhat a hóbortos menstruációs ciklus, így könnyebben ki lehet számolni az ovulációs időszakot. Jó hatással van továbbá a sárgatest zavarára, valamint csökkenti a magas prolaktin szintet is, ami a peteérési zavarokért felelős. Egész ciklus alatt szedhető és a kellemetlen alhasi görcsöket is eredményesen mérsékli. Amennyiben az ízét esetleg nem szereti, tabletta formájában is kapható. A nőkre gyakorolt áldásos hatásait a modern orvostudomány kísérleteinek eredményei is igazolták.”- mondja Dr. Bérczy Judit endokrinológus főorvos.

tea2.jpg ()Málnalevél

A málnának sokan csak a gyümölcsét fogyasztják, pedig levele is értékes elixír, hiszen remek méregtelenítő hírében áll, ami többek között segíti a teherbeesést. Leggyakrabban palástfűvel együtt alkalmazzák, de önmagában is fogyasztható. Napi 2 decivel javíthatja a fogamzás esélyét, mivel segíti a peteérést és a beágyazódást, valamint javítja a petesejt minőségét. Kedvező hatással van gyermekláncfűleveles teakeverék komponenseként az inzulin háztartásra, melynek optimalizálása szinté növeli a teherbeesés esélyét.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X