Főoldal > AKTUÁLIS > Ezt te sem tudtad Jennifer Anistonról!

Ezt te sem tudtad Jennifer Anistonról!

arckezelésdiétagasztropénztáplálkozás
0

Írta: and

Ha Jennifer Anistonról hallasz vagy olvasol, akkor többnyire a Jóbarátok, néhány filmje, frizurája vagy

Ha Jennifer Anistonról hallasz vagy olvasol, akkor többnyire a Jóbarátok, néhány filmje, frizurája vagy szerelmi élete lehet a téma. Most viszont egy külföldi lap meglepő cikkel jelentkezett, melyben a bankszámlájára érkező összegekről írnak – konkrétan az egyik legtúlfizetettebb hollywoodi színésznőnek nevezik a sztárt.

Az írásból kiderül, hogy a filmenként 2.4 milliárd forintot kérő Jennifer a nyolcadik legtúlfizetettebb színész Hollywoodban. A lista csúcsán Adams Sandler, a második helyen Katherine Heigl, a harmadikon pedig Reese Witherspoon végzett.

Jent viszont ez aligha foglalkoztatja, hiszen a pletykák szerint sokkal inkább azon van, hogy Justin Theroux-val végre igazi család legyenek. Barátai szerint eddig is szeretett volna gyereket, de egy jó ideje ez lett a fő témája – kis túlzással szinte másról sem beszél.

És persze sok időt és pénzt szentel szépsége megőrzésére is. Egy brit napilap azt írja, hogy a 44 éves színésznő 4 millió 400 ezer forintnak megfelelő dollárt költ havonta csak szépségápolási szerekre, ennek negyedét szánja bőrápolásra.

A milliós „csomagban” egy kétszáz fontba, vagyis 73 ezer forintba kerülő krém is benne van, ami állítólag a Marsról származó kristályok felhasználásával készült. Ezen kívül a kémiai hámlasztás és egyéb lézeres szépségkezelések nagy rajongója is, amiért állítólag alkalmanként 440 ezer forintot fizet a szépségklinikán, ahová jár.

jen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Vörös szőnyeges események előtt pedig az úgynevezett „red carpet facial” arckezelést iktatja be, amelynek értelmében elektromosság és LED fények segítségével javítják a bőr rugalmasságát. Ez körülbelül százezer forintos tételt jelent a világsztárnak alkalmanként.

Informátoruktól a fent említett bulvárlap munkatársai azt is megtudták, hogy 18 ezer forintot költ havonta csak arra, hogy szemöldöke tökéletes legyen. Fodrászra körülbelül 200 ezret, barnító spray-kre pedig úgy 45 ezer forintot szán.

Így nem is csoda, ha Jen a negyvenes éveiben is bombázó. Ehhez persze hozzájárul az is, hogy egészségesen étkezik, és rengeteget mozog. Ételekből is a legjobbat kapja: heti 225 ezer forintos kosztpénzén két séf készíti el neki a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételeket.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de nagyon szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek. Mandy a fent említett lap infói szerint „baráti áron”, havi 900 ezer forintnak megfelelő dollárért gondoskodik a híresség szuper formájáról.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X