Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Brad Pitt

A hét wellness pasija: Brad Pitt

Brad Pittgasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Sokan emlékszünk rá a nyolcvanas évek végén forgatott Dallas epizódokból, de

Honnan ismerheted?

Sokan emlékszünk rá a nyolcvanas évek végén forgatott Dallas epizódokból, de többek közt az Interjú a vámpírral, a Hetedik, a 12 majom, a Hét év Tibetben, a Ha eljön Joe Black, az Ocean’s mozik, a Trója, a Becstelen brigantyk, a Benjamin Button különös élete, vagy a Z világháború című filmek szereplőjeként is emlékezhetsz rá. 

Mitől olyan szívdöglesztő?

Sármjával, édes mosolyával és barátságos természetével bárkit elbűvöl, de már régóta nem ez a célja, hanem az, hogy boldogan éljen kedvesével, Angelina Jolie-val és gyerekeikkel. Remek formájáért és külsejéért sokat tesz, nemrég például attól sem riadt vissza, hogy felnyírassa a haját. Szerintünk még ez is jól áll neki.

brad2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Fontos számára az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport, de attól sem riad vissza, hogy egy-egy filmszerep kedvéért változtasson a külsején. A Trója című mozi kedvéért csaknem 10 kilónyi izmot épített magára, amit kimerítő súlyzózással ért el. Ugye, nem is meglepő, hogy a People magazin kétszer is – 1994-ben és 2000-ben – a világ legszexibb pasijává választotta?

Csillagjegye: Nyilas

Családi állapota: szerelmével, Angelina Jolie-val hat gyermeket nevelnek.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X