Főoldal > AKTUÁLIS > Kísérletezésre buzdítanak a magyar tervezők

Kísérletezésre buzdítanak a magyar tervezők

divatdivatbemutatóEllemagazinprogram
0

Írta:

Ezt vallják az Elle Fashion Show szervezői. Hogy pontosan mit diktálnak a tervezők nyárra, azt Tomcsányi Dóri,

Ezt vallják az Elle Fashion Show szervezői. Hogy pontosan mit diktálnak a tervezők nyárra, azt Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kreáció jelenítik meg április első hétvégéjén. Láthatjuk, hogy idén nyáron leginkább a 90-es évek formái, mintái köszönnek vissza, színekben pedig a fehér, sárga, fekete és kék dominálnak.

Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kollekciója alapján nyugodtan kísérletezhetünk a klasszikus fekete, fehér és szürke mellett erőteljesebb színekkel (neon, narancs, élénksárga, zöld, korall, királykék, türkiz), de a pasztell- és púderárnyalatokról sem kell lemondanunk. Anyagok terén pedig a selyem, a muszlin, a len, a neoprén, a printelt neoprén és a neonszálakkal szövött pamutok hódítanak a jó időben.

Tuti tippek a nyárra – ezeket mindenképp érdemes lesz beszereznünk

„Egy selyemruha mindennél többet ér a nyáron” – vallja Tomcsányi Dóri. A selyemruhát a NUBU is ajánlja, ugyanakkor a tervezőnők szerint egy elasztikus bőrnadrággal, kézzel festett bőrkabáttal és bőrmellénnyel sem nyúlunk mellé. Szegedi Kata egy laza, bő atlétára esküszik fehér és fekete színben, akár mintával, ez szoknyával és nadrággal is tökéletes.

Az Elle divatszerkesztője, Gönczy Andrea pedig kiemelte, hogy a crop topok és haspólók idén nyáron is hódítanak a pliszírozott szoknyával és a fémes árnyalatú ruhadarabokkal együtt.

elle2.jpg ()A NUBU nagyon pozitív, ha a magyar nők trendkövetéséről van szó. A tervezőnők (Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett) azt tapasztalják, hogy egyre nyitottabbak vagyunk, és a városi fiatalok stílusa már a nemzetközi színvonalhoz közelít. Szegedi Kata is optimista: szerinte is merjük követni a trendeket, és tudatos ruhatárat építünk magunknak, amelyben a klasszikus öltözékek mellett az aktuális szezon kulcsdarabjai is helyet kapnak. Még bátrabb kísérletezésre biztatja a divatrajongókat Gönczy Andrea, az Elle divatszerkesztője, és megjegyzi, hogy a bohémebb darabok sokaknak jól állnak.

Az Elle Fashion Show-n magyar dizájnerek mellett francia tervezők is bemutatják legfrissebb kreációjukat. A párizsi divathetek állandó szereplői – Christine Phung, Octavio Pizarro és Valentine Gauthier – a francia divatot hozzák el Budapestre, és a 2014-es őszi–téli kollekciójukat mutatják be.

Katt ide a Facebook eventhez!


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X