Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Chris Martin

A hét wellness pasija: Chris Martin

Chris MartinColdplaygasztroGwyneth Paltrowtáplálkozásvegetáriánus
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Láthattad és hallhattad őt zenélni a Coldplay zenekarral, de néhány filmzene is fűződik a nev&

Honnan ismerheted?

Láthattad és hallhattad őt zenélni a Coldplay zenekarral, de néhány filmzene is fűződik a nevéhez, legutóbb például Az éhezők viadala: Futótűz című moziból az Atlas. Ő maga is felbukkant már néhányszor a képernyőn, például a Haláli hullák hajnalában, a Futottak még… című sorozatban, illetve most forgatják a Slashed című produkciót, amiben szintén szerepet kapott.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Érzékeny művész, aki gitárral, zongorával és dalban mondja el véleményét a világról, vagy az imádott nőről. Fix you című gyönyörű, szerelmes dalát például a feleségének írta, de Moses című szerzeményét sem nehéz kitalálni, hogy részben neki, részben kisfiuknak címezhette. Humorát és öniróniáját pedig nem tudjuk nem szeretni: amikor az öregedésről kérdezték egy interjúban, azt felelte, hogy 40 felett, ha majd túl idős lesz ahhoz, hogy rocksztár legyen, visszaül az iskolapadba, és klasszikus zenét fog tanulni. Hát nem elképesztő a pasi?!

chris2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Vegetáriánus, sőt, a PETA által a világ legszexibb vegetáriánusának választott sztár. Az elmúlt években igyekezett úgy alakítani étrendjét, hogy abban életmód-guruvá avanzsált neje, Gwyneth Paltrow se találhasson kivetnivalót. Azt nem tudjuk, ez a válásuk után mennyiben fog megváltozni, de abban biztosak vagyunk, hogy Chrisnek az egészséges étrend és a rendszeres sport továbbra is az élete része marad.

Csillagjegye: Halak

Családi állapota: Gwyneth Paltrow leendő exférje, akivel két gyerekük van, Apple és Moses.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X