Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson túllőtt a célon a dekoltázsával?

Pamela Anderson túllőtt a célon a dekoltázsával?

BaywatchdekoltázsgasztroPamela Andersonsztártáplálkozás
0

Írta: and

Sokak szerint ő volt a legszexibb sztár annak idején, a Baywatch című sorozatban, mások pedig úgy gondolják

Sokak szerint ő volt a legszexibb sztár annak idején, a Baywatch című sorozatban, mások pedig úgy gondolják, még napjainkban is felforr körülötte a levegő. Ezért persze Pamela Anderson tesz is – legutóbb Cannes-ban jelent meg egy olyan ruhában, amely bizony nem sokat bízott a képzeletünkre…

A 46 éves híresség egy fehér, spagettipántos Vivienne Westwood ruhában pózolt a fotósok előtt egy jótékonysági eseményt, és saját alapítványát népszerűsítve, ami környezetvédelemmel, valamint emberek és állatok jogainak védelmével foglalkozik.

A Baywatch, a V.I.P. – Több, mint testőr és a Házi barkács című sorozatokból, valamint a Barb Wire – A bosszúálló angyal című filmből is ismert színésznőn jól látszik, hogy bizony már nem a kilencvenes években vagyunk, és ő sem huszonéves. Alakja viszont még mindig csodás – egyesek szerint talán kicsit túlságosan is figyel vékonysága megőrzésére.

Régebben plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, később viszont rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelenthetik számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.

Pamela viszont nemcsak a helyes étkezésre és a főétkezések betartására figyel oda, hanem arra is, hogy sokat mozogjon. Erről egyrészt fiai gondoskodnak, akikkel rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

Másrészt az utóbbi időben a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. Legutóbb megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le.

profimedia-0193812439.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A rajongók viszont most nagyon büszkék rá, ugyanis ez volt élete első maratonja, amit becsülettel teljesített is, méghozzá a testvérével együtt. „Olyan büszke vagyok a tesómra, Gerry-re. Köszönöm G., hogy mellettem futottál ma, nagyon szeretlek” – írta később Pamela a Twitteren.

Pamela Anderson harmóniatippje:

„Ha úgy érzed, változásra van szükséged, merj változtatni” – nyilatkozta korábban a sztár, aki egyszer csak gondolt egyet, és néhány centisre nyíratta a haját. Döntését nem bánta meg, manapság is rövid frizurát hord. Ha pedig rossz napja van, akkor sem felejt el mosolyogni, amivel nemcsak saját-, hanem mások napját is szebbé varázsolhatja.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X