Főoldal > AKTUÁLIS > Katalin hercegnő ruhája lett a legszebb a világon

Katalin hercegnő ruhája lett a legszebb a világon

edzésfitneszhercegnőszépségsztár
0

Írta: and

A nyár az esküvők időszaka, ezért nem is csoda, ha mindenki vet néhány (vagy több) pillantást a

A nyár az esküvők időszaka, ezért nem is csoda, ha mindenki vet néhány (vagy több) pillantást a menyasszonyi ruhákra. Ezt biztosan tudják a wrappler.com szerkesztői is, akik nemrég arról kérdezték olvasóikat, hogy melyik sztár menyasszonyi ruhája tetszett nekik legjobban az elmúlt évek során.

A legtöbben Katalin hercegnő mesés öltözékére voksoltak: a Sarah Burton által tervezett, klasszikus eleganciát sugárzó darabra a válaszadók 27%-a szavazott. „A menyasszonyi ruhákat mindenki a saját ízlése alapján ítéli meg, de az tagadhatatlan, hogy Katalin hercegnő hihetetlenül szép volt az esküvőjén. A ruha stílusos, klasszikus, és tetőtől talpig öltözteti viselőjét” – mondta a fent említett weboldal megbízott szóvivője.

kate3.jpg ()Kate Middletont Kim Kardashian követte a lista második helyén, akinek Givenchy Haute Couture ruhája a szavazatok 18%-át kapta meg. A harmadik helyet Victoria Beckham Vera Wang menyasszonyi ruhája csípte el, amire a voksolók 15 év távlatából is jól emlékeznek.

A negyedik Kate Moss Galliano ruhája, az ötödik Coleen Rooney Marchesája, a hatodik pedig Abbey Clancy modell menyasszonyi ruhája lett, amit Gilles Deacon tervezett. Érdekesség, hogy a hetedik helyen egy filmbeli öltözék végzett: Carrie Bradshaw menyasszonyi ruhája a Szex és New York moziból. A voksolók 5%-a szerint ez volt minden idők legszebb darabja.

A nyolcadik helyen Keira Knightley térdig érő Chanelje, a kilencediken Rochelle Humes, a tízediken pedig Kelly Clarkson menyasszonyi ruhája végzett – utóbbira már csak a voksolók egy százaléka szavazott.

A végeredménnyel a kommentelők többsége is egyetért. „Imádom Kate ruháját. Csodálatosan nézett ki benne az esküvőjén, és a ruha tényleg álomszép – egy hercegnőhöz illő. Ez a ruha az időtlen szépséget képviseli, soha nem megy ki a divatból” – írta egy válaszadó.

Kate Middleton egyébként nemcsak mesés ruhájának kiválasztásával készült anno az esküvőjére, hanem szigorú diétával és rendszeres sporttal is. A menyegző előtt Kate a Dukan-diétát követte, melynek négy szakaszában más és más ételeket fogyasztunk, hogy leszámoljunk a nem kívánatos kilókkal.

kate2.jpg ()

Az első szakasz a „támadás”, amikor kizárólag fehérjét fogyasztva támadjuk meg a testben felhalmozódott zsírraktárakat. Második szakasz a „cirkálás”, ekkor beindul a zsírégetés. A harmadik fázis a „megszilárdítás”, amely az elért testsúly megtartásáról gondoskodik. Ekkor már bizonyos gyümölcsök és pár szelet teljes kiőrlésű kenyér is engedélyezett. Az utolsó, negyedik szakasz a „stabilizálás”, vagyis az álomalak folyamatos fenntartása. Ehhez hetente egyszer egy napra újra az első szakaszból már jól ismert fehérjenapot kell tartanunk. 

Kate állítólag jól bírta a diétát, de sokan aggódtak érte, mert a királyi esküvőre tényleg elképesztően soványra fogyott. Ebben edzései is segítették: minden nap sportolt, és szinte soha nem hagyta ki az izzasztó kardiózást, és a többféle gyakorlatból álló súlyzós edzést. Várandóssága alatt lazított a szigorú szabályokon, de kisfia születése után ismét figyelni kezdte, miből mennyit eszik, és a nagy pocakkal folytatott kismamajóga után visszatért az intenzívebb edzésekhez is.

Katalin is a legszebb lett

Nemcsak ruháját, hanem magát a hercegnőt is a világ legszebbjének találták nemrég egy felmérésen. Ezt természetes hatású sminkjének, valamint szép és ápolt frizurájának köszönheti – olvashattuk a közelmúltban. Kate-et a britek egyértelműen igazi szépségikonnak tartják, hiszen a férfi és női szavazók is rá voksoltak a legtöbben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X