Főoldal > AKTUÁLIS > Itt vannak az ősz legtutibb illatai

Itt vannak az ősz legtutibb illatai

illatparfümszépségszépségápolásújdonság
0

Írta:

Ismerd meg egy kicsit jobban a COTY által bemutattott legújabb, legszuperebb parfümöket, és válaszd ki a neked

Ismerd meg egy kicsit jobban a COTY által bemutattott legújabb, legszuperebb parfümöket, és válaszd ki a neked tetsző női, és a pasidhoz leginkább illő férfi illatot!

Legyen ragyogó, legyen kék

A klasszikus stílust újra és újra elő lehet venni, hiszen ezer arca van. Egy évvel a Classic parfüm bevezetése után David Beckham most bemutatja új kreációját: a Classic Blue-t. Karizmatikus, ragyogó illat, mely tökéletesen tükrözi David könnyed stílusát, az eredeti Classic illat vidám, élénk újjászületése.

David Beckham stílusikonként közismert arról, hogy mindig változtat és újít a megjelenésén, mindig életteli és elbűvölő. Igazi trend diktátor, ahogy a klasszikus stílust és az időtlen eleganciát keveri, az egész világon utánozzák stílusát. A Classic Blue illat olyan elegáns, mint méret után készült ruhái, de cseppnyi vagányság fűszerezi, melytől igazán ellenállhatatlan lesz.
A Classic Blue citrusos-fás-zöld illat, a friss, férfias stílus ragyogó kifejezése.  Az illatban első érzésre szinte kirobbannak a gyümölcsös jegyek: grapefruit és lédús ananász keveredik friss, ropogós ibolya levéllel. Majd előbukkannak a szívillat aromás jegyei, zsálya és a legendás geranium, mely édességét fanyar zöld alma akkord egyensúlyoz ki.  Végül színpadra lépnek az alapillat szereplői, meleg kasmír, misztikus pacsuli és mágnesesen vonzó moha adják a Classic Blue szépséges eleganciáját.

parfum_beckham.jpg ()David Beckham így mesél az új parfümről: “Szívesen ötvözöm a klasszikust az időtlen eleganciával, ez inspirált a Classic Blue megalkotásánál is. Különleges illat, mely időtlen, kiegyensúlyozott és modern. Ragyogó és merész kompozíció friss citrus és meleg fás jegyekkel, magabiztos, stílusos férfiak számára készült.”

Klasszikus design egy kis fricskával fűszerezve
A Classic Blue figyelemfelkeltő csomagolása az eredeti Classic illat mélykék variációja. A kerekded formájú üvegen átsejlő égszínkék parfüm azonnal magára vonja a tekintetet, erőt és eleganciát sugároz. A sima, fém kupak visszhangozza a parfüm színét. A halszálka mintával díszített kartondoboz tökéletesen illeszkedik a gondosan megtervezett design-hoz, szinte játszik a kék árnyalatival. A csomagolás elemei csodálatosan kihangsúlyozzák a parfüm egyediségét, ahogy a klasszikus és a modern stílus keveredik egymással, cseppnyi vakmerőséggel fűszerezett kifinomult hatást keltve.

Izgalmasan csábító reklámkampány
David Beckham, mint a modern, férfias stílus megtestesítője, a reklámkampányban tökéletesen érzékelteti a Classic Blue illat köré fonódó hangulatot. A lebilincselő fotón David egyenesen a kamerába néz, háttérben az éjszakai város sziluettje. Jól szabott, királykék öltönyt visel, fehér inge végig begombolva, David személyisége azonban frissességgel, modernséggel tölti meg a klasszikus megjelenést.

Gyönyörű és merész, királyi és felkavaró

“Illatot viselni olyan érzés, mintha valami láthatatlan, pazar páncélt öltenénk magunkra. A Royal Revolution illattal arra szeretném bíztatni a nőket, hogy éljenek saját törvényeik szerint,  vállalják fel szépségüket, legyenek magabiztosak. Mindezek olyan titkos fegyert adnak a kezükbe, amivel minden akadályt legyőzhetnek.” (Katy Perry)

Katy Perry nem elsöpri a szabályokat, hanem ő maga alkotja őket. Az ő zabolázatlan művészi vízióiból épül fel az új illat. A Killer Queen’s Royal Revolution egy illat, ami annyira gyönyörű és merész, amilyen királyi és felkavaró. A Killer Queen a királyi forradalom vezérének született, a győzelem illata.

A Firmenich parfümház parfümőre,  Pierre Negrin tervezte a Royal Revolution-t, ezt a csábító, ellenállhatatlanul virágos, már első érzetre is rabulejtő illatot. A bájos fejillatban pink frézia bontja szirmait, melyet vörös gránátalma nektár cseppjei édesítenek meg, azonnal elbűvölve érzékeinket. A szívillatban szantál egyensúlyoz tiszta narancsvirággal és bársonyos jázminnal, a gyengéd virágos jegyeket misztikus kökény koronázza meg. A felejthetetlen alapillatban szexi pézsma és kifinomult vanília orchidea gondoskodik az illat tartósságáról. A kökénynek a sötét középkorban mágikus varázserőt tulajdonítottak, az akkori hit  szerint áthatolhatatlan védelmet biztosított a gonosz varázslatok ellen. A misztikus kökény a nőies szépséget és a vad lázadást szimbolizálja, ahogy szúrós tüskéi és ébenfekete kérge megvédik törékeny, fehér kis virágait.

parfum_katy.jpg ()

Az üveg

A szépség, erő és lendület inspirálta ezt az varázslatos, sokszögű, megannyi zafírkék árnyalatban szikrázó üveget.  A fémes-metáll színű kupakot királyi páncél ihlette, szimbolizálja Katy Perry rettenthetetlen bátorságát és címerét. 

Reklámkampány
A Tim Walker fotózta hirdetés kifejezi azt a fennkölt szépséget és eltökéltséget, ami az illatot jellemzi. Katy Perry lázadó személyiségét mutatja meg, ahogy modern hadvezéri kosztümben diadalmasan támaszkodik egy páncélosra, sugárzik belőle a megbízhatóság és hősiesség.

Playboy bemutatja új illatduóját, a Playboy #generation-t

Úgy gondolod, hogy mindened megvan ahhoz, hogy a Playboy új generáció tagja legyél? Akkor készülj a hatalmas party-ra! A Playboy kozmetikumok bemutatja ellenállhatatlan, színpompás új illatduóját Neki és Neked: Playboy #generation.

Mit érne az élet barátok és bulik nélkül? Ugye, hogy elképzelhetetlen? A Playboy #generation illatokat a legnagyobb partyarcok inspirálták, akik gondoskodnak a szuper hangulatról. Mindig kieszelnek valamit az észbontó éjszakai kiruccanásokra, amitől a digitális törzs beindult, megtelik energiával és terjed, mint a vírus. Töltsd le te is a belső Playboy alkalmazásod és csatlakozz hozzájuk!

Playboy #generation pasiknak

parfum_playboyboy.jpg ()Felhívás minden sráchoz: itt az ideje, hogy legendás party arcokká váljatok! Pörgesd fel csábító éned a Playboy #generation illattal, de csak akkor, ha készen állsz viselni a következményeket! Ez a lehengerlő illat ananász édes-keserűségéből, bergamott lágy citrusságából és fűszeres fahéj édességéből kevert koktéllal indít, majd előtörnek a szívillat csábító jegyei, tonkabab és bársonyos, fás alkotók. Az alapillatban szarvasbőr és cédrus jegyek teszik tökéletessé a férfias kompozíciót, igazi illatélményt nyújtva. Fújd magadra, gyűjtsd össze a haverokat és csapjatok egy hatalmas bulit! Garantált, hogy közelebbről is megismerkedsz egy, vagy akár két szuper csajjal! Ne feledd, a Playboy kozmetikumok minden szükséges eszközt megadnak neked, hogy tetőtől talpig bevetésre kész legyél: Eau de Toilette, After Shave, dezodor és tusfürdő is a rendelkezésedre áll az általad kedvelt illatban. A csajok képtelenek lesznek ellenállni csábító kisugárzásodnak! Ami még fontos, ezek a szuper kozmetikumok igazán “cool”, trendi csomagolást kaptak. Az Edt palackja, akár egy laposüveg, rajta fényes fekete címke, melyet a híres Playboy nyuszis logo díszít színes, apró ikonokban, vibrálóan érzéki megjelenést biztosítva.

Playboy #generation csajoknak

parfum_playboygirl.jpg ()Ettől még az élet is édesebb lesz! A Playboy #generation női illata istenien zamatos cseresznye köré épül. Mandarin, rózsabors és cseresznye pezsdítő keverékét ölelik körbe a szívillat virágos-gyümölcsös jegyei, jázmin, ibolya és málna, majd mindez gyengéden olvad az alapjegy krémes érzékiségébe, fás akkordok, bársonyos pézsma bukkannak fel az illat lecsengésében. Játékos és érzéki, a vidámságot, örömet kereső lányok tökéletes választása.
Fújd magadra, küldj egy üzit a barátaidnak és indulhat a party! A hosszantartó illatélményért válaszd ki a kedvenc illatod és ezt használd Edt-ben, dezodorban, tusfürdőben, parfüm dezodorban – tetőtől talpig ellenállhatatlan leszel! A Playboy #generation Eau de Toilette üvegét a jól ismert fekete nyuszifül díszíti a tündéri kis korall színű masnival – ettől még a digitális dívák is elolvadnak. Meglátod és azonnal magadénak akarod, akárcsak a legjobb barinőid. Ellenállhatatlan!

Laza, menő design
Ha szereted a telód, akkor a Playboy #generation csomagolását is imádni fogod. A folyamatosan összeköttetésben lévő közösség részére tervezett vibráló, időtlen design az okostelefonok stílusát idézi. A csomagoláson megannyi színes Playboy nyuszifej díszeleg, akárcsak a telefonon az ikonok – a pasi illatok dobozán kék, zöld és lila színek tobzódnak, a lányoknak készült parfüm pedig igazán csajos pink, narancs és sárga színeket kapott. A design kiemelkedő eleme a hatalmas nyuszifej – ragyogó kékben a fiúknak és tündéri pinkben a lányoknak – ami igazán vagánnyá teszi a csomagolást, a legendás jelkép, mely megkülönbözteti és összeköti a Playboy rajongókat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X